Hogyan zajlik az abortusz? Vizsgálatok, abortusz után mikor kell megjönnie a menstruációnak stb?
mért kel ekkora ordenáré parasztnak lenni?
Sajnos nekem is volt nem hogy nem vagyok rá büszke hanem szégyellem is.De nem tudtam mit tenni 17 voltam és kuss volt a nevem.Mai napig bánt hogy ez az egész megtörtént de nem lehetett mit tennem.Ott még szülők döntöttek.Sokszor elkap a sírás miatta mert velem ráadásban iszonyatosan bántak ,,elrentettésül" gondolom.Hát köszönöm itt vagyok 24 évesen küzdünk a babáért hónapok óta de nem jön.Lehet hogy tönkre lettem cseszve akkor ,ki tudja?!Nem Én akartam hogy úgy végződjön és mégis engem bántanak ha megtudják min mentem keresztül.
Először tudni kellene a hátteret és utána bántani a másikat.Vétkes voltam oké mert szerelmes hülye tiniként nem az volt a fejemben hogy gumi,de hol vannak ilyenkor a szülők?Ilyenkor miért nem állnak a gyerekük mellé?Ők is ugyan úgy elcseszték a nevelést ha ez megtörténik de utána meg cserben hagynak...És ismétlem engem ítélnek el örökké...
Sziasztok!
A válaszolónak üzenem, hogy ott nem te voltál a hibás, hanem a szüleid, mert nem kérdeztek meg, hogy szeretnéd-e megtartani a gyermekedet, hanem szabályosan megerőszakoltak az ő döntésükkel. Te csak áldozat voltál. Viszont bocsánat, de nem tudom azokat az asszonyokat sajnálni, akik nem védekeztek, és még szerelme is van, hanem ha már megtörtént a "baj", akkor futás a mészárszékre.
A válaszolót sajnálom, de téged kérdező, illetve leírót sajnos nem , de a babádat igen.
Hiszen tudod az a gyermek szeretetből fogant, te pedig az életére törtél. Nem érdekel, hogy sírtál, nem, mert te "mivel a gyermekednek még nem volt hangja", és ráadásul aludtál, nem hallhattad, és nem láthattad miként pusztítják el.
Pedig kár. Az lett volna igazán a szörnyű tragédia, és remélem soha többet nem teszel ilyet!
Képzeld csak el, ha a te anyád is elvetet. Persze akkor most nem írhattad volna ezt le, és nem tetted volna azt amit tettél.
Örülj neki, hogy te élsz!
Hát nekem segítettél és köszönöm!
Mi vedekeztünk és nem akarunk gyereket.Igen rendesen védekeztünk,baleset történt mentem eseményutániért bevettem, időben nem hánytam ki és mégis pozitiv a terhestesztem
Jövőheten megyek dokihoz és igen abortusz lesz
: millió oka van..de én nem fogok itt sírni hogy sajnáljatok mert az gyűlölöm.
De mindenki szálljon magába aki szidja ezt a lányt vagy bárki mást aki erre kényszerül.rohadtul nem tudhatod mikor kerülsz ebbe a helyzetbe ugyanis nincs 100 % os módszer Legyetek már objektívek !
és azt sem értem hogy az abortuszellenesek minek járnak ide?
Azt kérdeznem még hogy most hogy vagy,minden rendben?
az altatás után otthon mennyi idő még jól lettel?
Dolgozni mikor tudtál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!