Ismertek olyan nőt akit nem viselt meg lelkiekben az abortusz?
4 nőt ismerek, akiknek volt abortusza.
Az egyiket nem viselte meg, mert olyanok voltak a körülményei, hogy muszáj volt, inkább az a hercehurca viselte meg, amíg meg kapta az engedélyt. Valahogy ez kivette minden energiáját.
Kettőt úgymond közepesen viselt meg. Nem törtek össze, de időnként szoktak róla beszélni így sok-sok év múlva is.
Egyet pedig eléggé megviselt, neki volt egy időszaka, amikor segítségre volt szüksége (barátok, család támogatása) és sok-sok beszélgetésre, hogy túl legyen rajta.
Igen, saját magamat. Nem viselt meg, hál'istennek, sem fizikailag sem lelkileg! Tudtam, hogy ez a helyes döntés, egyáltalán nem volt alternatíva, feldolgoztam magamban a lelki részét tökéketesen. Azóta kétgyermekes anyuka vagyok, nagyon helyesen döntöttem akkor. Most utólag látom és.tudom, hogy kellett az a döntés ahhoz, hogy most ilyen teljes életet élhessünk a családommal.
Felkészültem a lepontozásra.
Igen ismerek kettőt is😕
Egyik munkatársam minden èvben eddig mióta ismerem, ment abortuszra. :((( 4 babáról tudok
Másik egy barátnőm, aki azt sem tudta hogy kitől lett terhes. 3 esèlyes apajelölt is volt.
Mindkettővel napi szinten vagyok kapcsolatban, belelàtok az èletükbe. A kollégám nagyon könnyelműen veszi. Egyszer azt mondta, azert nem vedekezik, mert meghízik a tablettától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!