Hogyan zajlik az abortusz? Vizsgálatok, abortusz után mikor kell megjönnie a menstruációnak stb?
Köszönöm a választ és a biztatást is.
Akkor hát ha szerencsés vagyok akkor egy hétvégém esik ki és már mehetek is dolgozni
Gondolom számít hogyan bánnak veled,aggódom mert nem volt més semmilyen műtétem igazából az altatástól félek a legjobban nem szeretek öntudatlan lenni
Szeretem ezt az ítélkezést meg hogy mindenki azt olvas amit akar.Rendben vannak az erkölcseim köszönöm.
A védőnős beszélgetes nagyon kellemetlen volt?
Meg mindig nem kaptam valaszt!
Miert akarjatok ennyire, hogy egy szamotokra teljesen vadidegen ember, megtartsa a magzatat, mondvan ez igy van rendjen? Latjatok ot valaha? Nektek jobb lesz tudni, hogy van egy gyerek a vilagban?
Ha annyira erkolcsos lennel utolso elotti, vagyis etikus akkor tiszteletben tartanad masok donteset, nem pedig magyarazkodnal, hogy te mit gondolsz az abortusztol.
Azért nem mindegy, mert nem lehet tétlenül nézni, hogy ártatlan gyerekeket ölnek meg, mert nevezzük nevén akkor a dolgokat. Attól mert legális, nem lesz elfogadható ez az egész, csak a társadalmi törvények alól mentesíti az anyát, nah, de mi van az erkölcsi törvényekkel, amelyek minden más törvény felett állnak? Én elfogadom, hogy valaki rossz döntést hoz és ártani akar egy pici léleknek önzőségből, vagy félelemből, vagy azért mert nem lát más kiutat. Mi mást is tehetnék? Nem vagyok erőszakos és az erőszak által még soha semmi nem oldódott meg. De attól még nem vagyok erkölcstelen, mert felemelem a szavam az ellen, ami mellett nem lehet elmenni csak úgy simán. Miért? Mert érzi az ember, hogy ez így nincs rendjén. Ne kérd ezért senkitől, hogy hallgasson és nézze tétlenül, mi folyik a világban. És ahogy írtam: nem kell álszenteskedni, segíteni kell ott ahol tudunk, én is ezt teszem. Igyekszem a lelkiismeretemnek megfelelően tenni mindent.
Nézd meg ezt kérlek, nagyon tanúságos, mert kivételes, hogy valaki túléli a saját abortuszát és elmondhatja a világnak, hogy milyen érzés a másik oldalon lenni. Ugyanis erről soha senki nem akar beszélni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!