Hogyan felejtetnétek magatokkal hogy először abortuszt akartatok?
Figyelt kérdés
Mikor megtudtuk a párommal hogy terhes vagyok mindketten megijedtünk, ő el is akarta vetetni én pedig belementem. Be is feküdtem a kórházba, de a műtétet nem bírtam megcsináltatni és a műtét előtt negyed órával szóltam egy nővérnek hogy nem bírom és elmegyek. El is mentem, a párom kis ideig teljesen kiborult tőle. Ma már mindketten nagy boldogságban várjuk a kisfiunkat de dosem bocsátom meg magamnak hogy majdnem véget vetettem ennek a kiscsodanak, és nem bírom kiverni a fejemből hogy belement hogy elvezessem. Ti mit tennétek hogy ezt elfelejtsétek?2015. jan. 14. 16:42
12/13 anonim válasza:
Megijedtetek először, ez teljesen normális. Viszont nagyon jól döntöttél, bárcsak több ilyen ember lenne. Légy hálás, hogy így alakult, ez nagyon nagy lehetőség. Gratulálok a picihez, legyetek nagyon-nagyon boldogok
13/13 anonim válasza:
Szia!
Nekem nagyon rossz helyzetben fogant meg a lányom, egy olyan pasitól, akivel nem tudtam elképzelni a továbbiakban semmit. Nekem is először a teszttel a kezemben azonnali első gondolatom volt az abortusz. Kb fél nap után már biztos voltam benne, hogy nem tudnám megtenni, viszont utána meg arra gondoltam hogy örökbe adom. Aztán megláttam 6 hetesen az ultrahangon, dobogott a szive...Most lesz 2 éves jövő hónapban és nem adnám semmiért!:) Nincs bűntudatom azért, amikre az elején gondoltam....mert az nem az ő személye, hanem az adott szituáció miatt volt, amitől megijedtem. Ne félj, majd ha a kezedben lesz, semmi ilyesmit nem fogsz már érezni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!