Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Mi számít egy nőnek krízishely...

Mi számít egy nőnek krízishelyzetnek egy abortusz mellett döntésnél?!

Figyelt kérdés
Nincs autó vagy saját lakás?!albérlet?!netto 100 ezer alatti fizetés?!ez már annak számít?!
2015. jan. 8. 15:29
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
87%
Mindenkinek az,amiért az abortusz mellett dönt.
2015. jan. 10. 22:56
 22/22 anonim ***** válasza:
72%

En meg csak 22 vagyok, igaz nem MO-n elek, igy ittmeg kicsitnehezebb is lenne...

Szuleimmel elek, van allasom, tanulok...

Ha teherbe esnek, csak akkor vetetnem el a gyermekem, ha:

hyperemesis lepne fol (kronikus hanyas, igy az anya nem jut megfelelo taplalekhoz,ez mar orvosi indok az abortuszra)

vagy ha a kicsinek olyan komoly rendellenessege lenne.

Tudom, ez kegyetlenul hangzik, de ha tenyleg terhes lennek, egy egeszseges babat is alig tudnek eltartani, egy beteg gyermekkel keptelenseg lenne megelni. Igy is szuksegem lenne tamogatasra.

A szuleimet ismerve, biztos mellettem allnanak, de nem szulnek anyakukra egy gyermeket.

Ez komoly feleloseg es aldozat.

Szoval, ha tenyleg besikerulne egy baba, csak orvosilag indokolt esetben vetetnem el.

2015. jan. 12. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!