Megtatanátok a helyemben? Milyen egy abortusz?
3 gyerekünk van és többet nem terveztünk ezért 4 hónappal ezelőtt tetettem fel spirált. Ma viszont kiderült hogy terhes vagyok.
Körülményeket leírom hogy kicsit átlássátok a helyzetet. Anyagilag beleférne még rgy gyerek. Saját ház, bár még hiteles. A házasságunk jó. Idegileg kissé kivagyok az utóbbi időben, abszolut nincs segítségem még a férjem sem. Szóvan teljesen egyedül nevelem őket. Se a terhességhez, sem a szüléshez, sem a szoptatáshoz nincs többé "kedvem". Hogy döntenétek? Férjemnek mindegy mert neki semmivel nem lesz nehezebb ha lesz még egy gyerek.
Hogy döntenétek a helyemben?
Köszönöm kedves utolsó! Csak ne lenne ilyen rohadt nehéz... A szívem azt sugja tartsam meg, hisz az én vérem a gyerekeim testvére és nem végezheti egy kukában szerencsétlenem. Viszont az eszem azt súgja hogy engedjem őt el, úgy hamarabb mehetek dolgozni végre emberek közé stb...
Legszivesebben elvonulnék pár napra valahova és gondolkodnék de sajnos nem lehet hamar kell döntenem sürget az idő.
Semmiképp nem rud bölcsibe menni, mert a legközelebbi 30km és ugye nincs kocsink (csóró brigád vagyunk) Tehát ez kilőve, marad a 3 év mint eddig...
Én kb 3 éve pihiztem utoljára, anyós eljött és vigyázott rájuk mi meg elmentünk étterembe...tök jó lenne legalább havi 1x pár óra dehát sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!