3 gyerekünk van és többet nem terveztünk ezért 4 hónappal ezelőtt tetettem fel spirált. Ma viszont kiderült hogy terhes vagyok.
Körülményeket leírom hogy kicsit átlássátok a helyzetet. Anyagilag beleférne még rgy gyerek. Saját ház, bár még hiteles. A házasságunk jó. Idegileg kissé kivagyok az utóbbi időben, abszolut nincs segítségem még a férjem sem. Szóvan teljesen egyedül nevelem őket. Se a terhességhez, sem a szüléshez, sem a szoptatáshoz nincs többé "kedvem". Hogy döntenétek? Férjemnek mindegy mert neki semmivel nem lesz nehezebb ha lesz még egy gyerek.
Te tényleg ki vagy idegileg kedves kérdező! Túlreagálod az utolsó válaszoló nem akart sértegetni és amúgy valóban igaza van...
2014. dec. 28. 22:14
32/93 anonim válasza:
Én sem azt látom, hogy betudnátok vállalni még egy gyereket. Nincs kocsitok vagy taxira pénzetek, vagy akár csak egy bíbszittert felvenni heti 1-2 napra.
2014. dec. 28. 22:20
33/93 anonim válasza:
Nem azon múlik a család boldogsága, van-e kocsi meg bébiszitter... Az a kiegyensúlyozott anyán, apán múlik. Ismerek pár családot, 4-5 gyerekkel, soha nem volt kocsijuk és fizetett gyerekvigyázójuk...
Itt az anyuka mentálisan gondban van, ez a probléma:/
2014. dec. 28. 22:33
34/93 anonim válasza:
Igen, igazad van, de a mentalitás változna, ha ki tudna néha kapcsolódni, ahhoz meg pénz kell. (Autó, taxi, bébiszitter...stb...) Meg mondjuk azért nem árt az autó, ha ennyire távol vannak mindentől és történik valami a gyerekekkel akkor tud velük mozdulni nem kell buszt várni.
2014. dec. 28. 22:37
35/93 A kérdező kommentje:
Na jó! Még ezt leírom, mert nagyon igazságtalanok vagytok!
Ha történne valami bárkivel, annyi eszem van hogy mentőt hivok. Bébiszitterben nem bíznék! A taxi pedig 9000ft-ért vinne be a városba, oda vissza 18 ezer, amire sajnálom a pénzt. És mint emlitettem én nem azt mondtam hogy milliomos vagyok hanem azt hogy beleférne mégegy gyerek.
2014. dec. 28. 23:01
36/93 anonim válasza:
Csatosban nem próbáltad még buszoztatni a kicsit? Vedd ki fent a kocsiból, úgy el szoktak lenni az ülésen. Énekelj neki, mondókázzatok... Ha mázlid van még be is alszik. Enyém sem bírja a babakocsit és az autóban is csak rajtam van el, ezért mi is tömegközlekedünk. Én is egy órára lakom a legközelebbi várostól és a mi településünkön sincs semmi.
2014. dec. 29. 00:06
37/93 anonim válasza:
Az altalad leirtak alapjan en ugy latom, anyagilag sem ferne bele egy gyerek pluszban. Es most mwntalisan sem birnad. Hidd el itt senki nem bantani akart, csak leirtuk a velemenyunket, amit te kerdeztel. Szomoru kimondani, de en igy semmikeppen nem vallalnam be a negyedik gyereket. Bar lehet neked masak az igenyeid, nekem ilyen feltetelekkel meg a harom is sok lenne.
2014. dec. 29. 09:16
38/93 anonim válasza:
Megtartanám. Miért? Mert ahol három van, ott már elfér a negyedik is. A többi gyerek már nappal nem lesz otthon, hiszen a legkisebb is mehet bölcsibe, a többiek óvodában lesznek. Gyakorlatilag nappal csak a babával kell lenned, el tudod végezni a teendőidet, meg is tudsz főzni. Délután lesz csak kicsit húzósabb amikor mindenki otthon van, de addigra, ha minden munkát elvégzel a házban, akkor nem lesz más dolgod, csak velük foglalkozni. Nem állítom, hogy ez nagyon könnyű, de ha nincsenek anyagi gondjaitok, akkor nem szabad elvetetni a gyereket. Szervezés kérdése az egész.
2014. dec. 29. 10:33
39/93 A kérdező kommentje:
Most komolyan...mi értelme lenne ha azt hazudnék? De ha így jobban tetszik akkor éhezünk és fázunk mindössze a családi pótlékból élünk. Remélem így már jobban tetszik, hogy hazudok.
2014. dec. 29. 15:36
40/93 anonim válasza:
Már kár is veled vitatkozni. Tégy, ahogy jónak látod!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!