Van olyan nő aki viszonylag könnyen feldolgozza az abortuszt?
Figyelt kérdés
Tehát nem érezz utána a lelkiismeret furdalást, hanem reálisan fel tudja dolgozni, a döntését? Nem képzelődik olyanokról hogy hány éves lenne vagy egyéb ilyen érzelmes gondolatok nem hatják meg? Mit gondoltok erről?2014. dec. 9. 12:46
11/11 anonim válasza:
Ez nem érzéketlenség kérdése.
Jól mondták előttem, ez egy döntés. Aki valóban megfontoltan, objektívan dönt így, az könnyen feldolgozza ezt. Annak igazából nem lesz mit feldolgoznia.
Számomra onnantól lesz gyermek, hogy szerettem volna őt, terveztem volna őt és/vagy megszületett.
Ezek hiányában csak egy döntés. Persze remélem soha nem kerülök ilyen helyzetbe, mint ahogy remélem soha nem lesz szív/agy műtétem, de ha úgy alakulna és nem tudom vállalni, akkor nem tudom. Mindent megteszek a "megelőzés" érdekében.
Mindezt mondom úgy, hogy van 3 gyönyörű unokahúgom, akiket imádok. Szeretnék majd gyerekeket, szeretni fogom őket teljes szívemből, várni fogom őket, de nem most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!