Szerintetek egy nő tudja szeretni a gyerekét ha nem akarta?

Figyelt kérdés
Ha terhes lett, de nem vágyik a babára. Már a gondolattól is elborzad. A gyerek apja elhagyta.Nem örökbeadásra meg hasonló ötletekre vagyok kíváncsi hanem arra hogy megszereti vagy élete hibájának tartja majd?
2014. nov. 4. 11:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Függ a nő természetétől is. Van olyan hogy megszereti de arra is van példa hogy a kicsin vezeti le azt amit nem kéne.szóval ezt így nehéz megmondani.
2014. nov. 4. 11:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen. Én most nagyon megijedtem amikor pozitív lett a tesztem. Őszinte leszek inkább a férjem akarta megtartani mint én. De most már így a hetek alatt érzem, hogy bármennyire rosszkor jött és bármennyire most nem tudom még elképzelni, hogy egyszer itt lesz velem Ő is, mégis tudom, hogy szeretni fogom. Ő egy gyerek és nem tehet semmiről. A férjemet szeretem, így teljesen más a helyzetem. De ismerek olyan nőt, akit megalázott a barátja, kb csak gyereket akart már egy nőtől. Otthagyta és a gyereket látogatja, és el is viszi, törődik vele, de mellette csajozik.A nő mégis szereti a gyereket, és Ő még nem is mondhatja, hogy nem találkozik a férfival, mert muszáj, nem mondott le a gyerekről.
2014. nov. 4. 11:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez a nőtől is függ,sőt nagyrészt tőle függ, a természetétől,hogy hogyan áll a gyerekhez! van egy ismerősöm, két gyermeke van, az egyiket a nagyszüli nevelik, szokta látogatni, látszik,hogy szereti, de amikor ujra terhes lett, annyira nem érdekelte az egész, hogy orvosnál sem volt soha,megszülte és a kórházban hagyta.
2014. nov. 4. 12:54
 4/8 anonim ***** válasza:
68%

Attól függ, én nem biztos, hogy tudnám szeretni - pláne, ha az apja is elhagyott közben.

Folyton az járna a fejemben, hogy elbssza az életem, miatta nem lehet ez vagy az, onnantól kezdve csak vele KELL foglalkozni (ráadásul egyedül)...

2014. nov. 4. 17:52
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudnám szeretni ilyen körülmények között, sőt, meg sem tartanám - mármint az abortuszt választanám.
2014. nov. 5. 11:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem tudja szeretni - persze ez összetett dolog. De nem minden nő úgy születik hgoy már 10 éves korától házasságra meg gyerekre vágyik.
2014. nov. 5. 12:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Imádni fogod őt !!!!! :-))))))
2014. nov. 5. 20:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez annyira egyénfüggő! Ha rólad van szó, majd meglátod, az anyai érzések biztos előjönnek majd a pici születésével, és nem őt fogod hibáztatni, hanem sok örömet találsz majd benne, bízz ebben!!!

Nekem is van besikerült gyerekem, és imádom, pedig nagyon nem akartam megtartani, nagyon nem akartam újból szülni, és igazi kis rosszcsont, nagyon anyás, és most sem hagy írni, megyek is, és remélem nálad minden jól alakul!!!

2014. nov. 6. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!