Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Anyukák! Ti elvetetnétek a...

Anyukák! Ti elvetetnétek a babátok, ha biztosan ki lehet mutatni, hogy meleg/leszbikus lesz?

Figyelt kérdés
Csak érdekelne simán, valaki múltkor azt mondta itt, hogy egy kutatás szerint, az anyák 90%-a elvetetné a homoszexuális gyerekét.

2014. okt. 11. 17:31
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
2%

Mit hazudoztok,jó hogy elvetetnétek!!!

Senki nem akar meleg gyereket.Ha már van elfogadhatod,de szánt szándékkal bevállalni? Na ne hülyítsetek már!

2014. okt. 11. 18:42
 12/33 anonim ***** válasza:
88%

11-es első vagyok újra

alap, hogy nem is készíttetnék ilyen vizsgálatot..ha más alap vizsgálat mutatná ki, akkor sem érdekelne

2014. okt. 11. 18:44
 13/33 anonim ***** válasza:
98%
Semmiképp nem vetetném el. Semmi bajom a melegekkel. Én nem borulnék ki, ha a fiam ezt bejelentené. Max azt sajnálnám, hogy esetleg nem lesz unokám.
2014. okt. 11. 18:50
 14/33 anonim ***** válasza:
93%
Engem nem zavarna a dolog tehat nekem teljesen mindegy hogy a lanyaim lanyokat hoznanak haza vagy fiukat. Az o dolguk. En is csak az unokakat sajnalnam.
2014. okt. 11. 18:54
 15/33 anonim ***** válasza:
71%
Meg azt,hogy egész életükben hátrányos megkülönböztetésben lesz részük...
2014. okt. 11. 18:55
 16/33 anonim ***** válasza:
31%
NOs, amennyiben Magyarorszagon kellene felnonie es elnie, elvetetnem. Amennyiben pl Hollandiaban, eszembe se jutna. Magyarorszag prud, intolerans es kirekeszto, a gyerekem csak elutasitassal talalkozna.
2014. okt. 11. 19:29
 17/33 anonim ***** válasza:
88%
Dehogy vetetném. A homonszexualitás pont olyan természetes vele járója az emberi létnek bármi más. Aggódnék miatta mert tudom ebben az országban ezt nem képesek felfogni és nehéz élete lenne, de engem abszolult nem zavarna.
2014. okt. 11. 19:32
 18/33 Julie S ***** válasza:
40%
Nem vetetnem el. Viszont mindenkepp vallalnek ujabb gyereket, hatha o heterora sikerulne.
2014. okt. 11. 20:49
 19/33 A kérdező kommentje:

"hathá ő heterora sikerül" Ez eléggé degradáló, de nem pontozok le senkit, mert a véleményetekre vagyok kíváncsi.

Sok meleg fogad örökbe, én is ezt tervezem leszbikus vagyok.

Az örökbe fogadott unoka nem olyan, mint a vér szerinti?

Ezt soha nem értettem, miért más egy adoptált gyerek. Nálam ez még évek kérdése, de ha odakerül a sor, akkor valószínűleg szegény országból fogok örökbe fogadni. Olyan helyről ahol esélye sem lenne egy árvának a normális életre, afrikai, ázsiai országok.

Köszönöm mindenkinek a válaszokat.

Írhattok még, akinek esetleg olyan véleménye van, amit moderálnának, az nyugodtan írjon privátot.

Nem azt akarom hallani, hogy mindenki megtartaná, tisztában vagyok a mai magyar valósággal. A véleményetekre vagyok kíváncsi, legyen az bármilyen is.

2014. okt. 11. 22:16
 20/33 anonim ***** válasza:
88%
Nem. És nem igaz, hogy nem akar senki meleg gyereket. Akár szándékosan is bevállalnám, simán. Sőt, kifejezetten szimpatikusak a melegek, egyetlen unszimpatikusat sem ismertem még. Ha előre tudnám, hogy az, még mielőtt megfoganna, akkor is akarnám, sőt! N31
2014. okt. 11. 22:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!