Anyukák! Ti elvetetnétek a babátok, ha biztosan ki lehet mutatni, hogy meleg/leszbikus lesz?
Mit hazudoztok,jó hogy elvetetnétek!!!
Senki nem akar meleg gyereket.Ha már van elfogadhatod,de szánt szándékkal bevállalni? Na ne hülyítsetek már!
11-es első vagyok újra
alap, hogy nem is készíttetnék ilyen vizsgálatot..ha más alap vizsgálat mutatná ki, akkor sem érdekelne
"hathá ő heterora sikerül" Ez eléggé degradáló, de nem pontozok le senkit, mert a véleményetekre vagyok kíváncsi.
Sok meleg fogad örökbe, én is ezt tervezem leszbikus vagyok.
Az örökbe fogadott unoka nem olyan, mint a vér szerinti?
Ezt soha nem értettem, miért más egy adoptált gyerek. Nálam ez még évek kérdése, de ha odakerül a sor, akkor valószínűleg szegény országból fogok örökbe fogadni. Olyan helyről ahol esélye sem lenne egy árvának a normális életre, afrikai, ázsiai országok.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Írhattok még, akinek esetleg olyan véleménye van, amit moderálnának, az nyugodtan írjon privátot.
Nem azt akarom hallani, hogy mindenki megtartaná, tisztában vagyok a mai magyar valósággal. A véleményetekre vagyok kíváncsi, legyen az bármilyen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!