Szeretnétek olyan országban élni ahol tiltott az abortusz?
Nem!!!
El sem tudnám képzelni,hogy mi lenne abban az országban!!
Kérdező te belegondoltál alaposan a kérdésedbe? Illetve az elképzelésedbe??
Ideális esetben én egy olyan országban élnék, ahol mindenki számára elérhető 100%-os fogamzásgátló szerek lennének, így aki nem akar gyereket, nem eshet teherbe. Ilyen esetben élnék olyan országban ahol tiltva van az abortusz, mert akkor tiltani sem kéne, mert nem is lenne abortusz.
Most jobban belegondoltam, ha akkor is lennének olyan emberek, akik felelőtlenül védekezés nélkül sexelnének, akkor gond lenne, mert nem biztos, hogy jó ha az ilyen emberek megszülik a gyerekeiket, és a társadalom nyakába varrják nemkívánt csemetéinket, nem tiltanám, hanem büntetném az abortuszt ilyen esetben, ha ez emberi felelőtlenség miatt lenne.
Mindenképp engedélyezném, ha az anya élete kerül veszélybe, vagy beteg a magzat, ilyesmi.
Akármennyire is abortuszellenes vagyok, egyszerűen nincs olyan ideális világ, amit szeretnénk, az sem jó, ha be van tiltva, hanem inkább a megelőzésre, védekezésre kellene fektetni a hangsúlyt, azon változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!