Tényleg létezik abortusz tabletta?
Igen,de itthon nem adják.
Nem volt abortuszom,de több ismerősöm is volt akinek igen,és volt olyan külföldön élő is,aki abortusz tablettát vett be.Ő elképesztően szenvedett tőle ahogy elmesélte,majdnem rosszul lettem,.Én nem igazán pártolom az abortuszt (finoman fogalmaztam) de szerintem sokkal humánusabb ( a nőnek mindenképpen) hogy elaltatják,és mikor fel kel,már nem terhes,csak ugye vérzik valameddig meg görcsöl,mint az,hogy egy tablettától konkrétan elvetél,és azt mondják sokkal iszonyúbb a tudat.
Igen, tőlünk nyugatabbra Ausztria, Németország kapható is, meg legális... hát, szerintem veszélyes.
Nem mennék abortuszra - hacsak nem olyan rendellenessége lenne a magzatnak -, de az még mindig biztonságosabb, mint ez a tabletta.
Simán elvérezhet a nő, pl.
6. vagyok
amit 65%-os irt, nagyon megrazo es elgondolkodtato. nekem soha nem volt abortuszom es nem ismerek senkit, akinek szemelyes tapasztalata lett volna a tablettaval. azert igy most mar nem biztos, h annyira egyetertek czeizellel.nem tudom, az abortusz onmsgaban is rettenetes es felkavaro, eleve az celja...valoszinuleg mar csak ezert sincs olyan modszer ami ivy vagy ugy ne lenne borzalmas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!