Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Nagyon félek, hogy belehalok...

Nagyon félek, hogy belehalok az abortuszba. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Terhes vagyok. Fogamzásgátlóval védekezem évek óta, egy betegség miatt annyi gyógyszert szedtem, hogy azonnal abba kellett hagynom, mert súlyos allergiám lett. Utána már nem szexeltem, de előtte igen. Soha nem akartam gyereket. Nem tudom milyen anya lennék, tudnám e szeretni, félek, hogy lány lesz, azt még kevésbé akarom. Jelenleg én tartom el anyukámat és a barátomat is, mind a ketten elveszítették az állásukat, ráadásul egyikük az autóját is összetörte, amit nagyon sok pénz megcsináltatni, a barátom rengeteget kér kölcsön, nagyon sok tartozása van már, de a számlákat is alig tudjuk befizetni, most kaptam új munkát, ahol sokszor megkérdezték biztosan nem akarok e mostanában gyereket, mert akkor nem tudnak alkalmazni, úgyhogy az örökbeadás sem megoldás, mert mit csinálok a 9 hónap alatt, ki fognak rúgni, ahogy kiderül. Nagyon félek. Tudom, sokan azt fogjátok írni, hogy a gyerekemnek jobban fáj, de ettől csak még rosszabb. Még soha nem volt semmim eltörve, nem volt műtétem, borzalmasan félek, hogy nem ébredek fel az altatásból. Mindenki azt írta itt, hogy a tágítás nagyon fáj. Próbálom mondogatni magamnak, hogy milyen rossz dologra készülök és nem lehetek ilyen önző, hogy saját magamra gondolok, de nagyon félek. Félek, hogy annyira felhergelem magam, hogy megáll a szivem, vagy agyvérzést kapok. Mikor kiderült, hogy terhes vagyok túllégzésem volt és elájultam. Mindig féltem a haláltól, nem akarok meghalni. Mit csináljak?
2014. okt. 1. 13:55
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
14%

Ennek a kérdésnek az utóéletét olvasd el, ha lesz időd http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Ne valószínű, hogy belehalsz, de vannak kockázatai ennek a műtétnek, mint az összesnek.

Attól ne félj, hogy milyen anya lennél, felnőnél a feladathoz és szeretnéd a gyerekedet.

Nem fogok hegyi beszédet tartani, de ennek a lelki része elég komplex. Remélem úgy döntesz, amit sosem bánsz majd meg.

2014. okt. 3. 13:12
 42/50 anonim ***** válasza:
Kérdező! Mikor mész a műtétre?
2014. okt. 4. 14:57
 43/50 anonim ***** válasza:
0%
Nem te fogsz belehalni...
2014. okt. 5. 11:22
 44/50 anonim ***** válasza:
Mi szükség az ilyen hozzászólásokra utolsó ? ! Mag valaki eldöntött valamit úgysem tántorítja el az ilyen hozzászólás , meg példalozas a néma sikoly . C filmmel . Az ő döntése , nem a tied. Tartsd tiszteletben ! Vagy talán tudod támogatni anyagilag , míg a gyermeke fel nem nő ??? Hadd döntse mar el ő , mikor tud bevállalni egy gyermeket !
2014. okt. 5. 21:14
 45/50 A kérdező kommentje:
Nem akartam már írni. Sok privát levelet is kaptam, amikre válaszoltam és írtam privát üzeneteket azoknak is, akik azzal jöttek, hogy kifogásokat keresek és ez nekem az egyszerűbb megoldás, nekik beszámoltam arról, hogy hogyan élek, egyikük sem válaszolt, ebből arra következtetek, hogy megértették mi a helyzet, ezért nem győzködtek tovább. Nem tudom, hogyan lehetne valami egyszerű, amitől ennyire félek? Az anyagi helyzetemről sem akartam beszélni, mert őszintén azt gondolom, nem sok embernek van köze hozzá, de szeretném megvédeni magam. 150 ezer forintból élünk 3-an, számlákat fizetek, ahogy mindenki és hitelt, ahogy sokan, nem 30 milliót vettünk fel, hanem 4 milliót, 10 évvel ezelőtt. Két macskánk volt, de mind a kettőt el kellett ajándékozni, mert havonta 10 ezer forintot esznek és egyszerűen már nem tudtunk enni adni nekik. Az elmúlt héten csak paprikát és tojást ettem, tükörtojást, tojásrántottát. Hazudok, mert ma, vasárnap, már vettünk 1 kiló kenyeret. Ezzel lakna jól a gyerekem, ha megszületne? Vagy ezzel lakik majd jól a terhesség 9 hónapjában? Próbaidőn vagyok, úgyhogy valószínűleg ezzel sem. Előbb, vagy utóbb ki fogjuk köttetni az internetet, de nem hiszem, hogy az lenne a megoldás, ha lemondanánk mindenről és eladnánk mindenünket, mert autót, lakást csak elkótyavetyélni lehet. Nem akarok tovább magyarázkodni. Elnézést, hogy nem kérek elnézést.
2014. okt. 5. 21:40
 46/50 A kérdező kommentje:
És még valami, az abortuszra, aminek kifizetéséhez kölcsön kell kérnem, nem a Zara kabátomban megyek és a zsebében nem fog 1 percenként csörögni az Iphoneom. Jó éjszakát.
2014. okt. 5. 21:45
 47/50 anonim ***** válasza:
0%
Akkor vetesd el. Remélem nem fogod megbánni.
2014. okt. 5. 22:25
 48/50 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező ,nehogy te magyarázkodj itt idegeneknek ! Teljesen érthető ,és igen a te esetedben ez a járható út ! Túl leszel rajta, nem fog semmi hátrányod származni a műtétből ..lesz még idővel szép kisbabád !!! :-) Annak idején a férjemmel ,még a kapcsolatunk elején mi is a terhességmegszakítás mellett döntöttünk . Reálisan gondolkoztunk ,nem csináltunk belőle lelkiismereti problémát ,mert NEM tehettük meg akkor ,hogy gyermeket vállaljunk . Nem szoktam agyalni a történteken ,de bevallom jó döntést hoztunk annak idején . Ma már általános iskolás gyermekünk van ,tervezzük a tesót . Minden jót !
2014. okt. 6. 05:47
 49/50 anonim ***** válasza:
30%

1. Szép barátod van...eltartatja magát egy nővel, kölcsönkér, tartozásokat halmoz fel...esély sincs rá, hogy dolgozzon? 8-9 hónap alatt nem találna munkát? Vagy eleve nem is akar? Hagyd ott, ha hitel/tartozás nincs a neveden Gyed-ből talán sikerülne egyedül is..

2. Anyukáddal mizu? Nem kap nyugdíjat? Az oké, hogy segítesz neki minden hónapban, de hogy eltartod?! Neki sincs munkája? Barátoddal ketten ülnek otthon?

3. 20 éves vagy, nem akarsz gyereket...aztán ha 30 leszel és mással vagy mégis akarnál...majd eszedbe jut szépen ez..és akkor majd lehet stresszelni, próbálkozni és sopánkodni hogy nem jön össze a baba..

4. Megfigyeltem már..akárki akármennyire szegény, internet az van...felétek ingyenes? Mert erre fizetni kell érte.

2014. okt. 14. 14:33
 50/50 noikah ***** válasza:
0%

Huuu te dilis vagy meghozza nagyon! De nyugi nem itellek el mert en se, meg nagyon sokan nem vagyunk 100asok. :)

Na de tulelted? Remelem igen!!!!

Amugy menjetek el a baratoddal ketten parban egy webcameras studioba dolgozni. Ha tenyleg akartok is penzt keresni akkor 2en 3-4x ennyit ossze tudtok szedni, vagy akar tobbet is. Ha meg terhes vagy akk nagyobb hassal szinte vagyonokat lehet ott keresni (lany egyedul 2het, napi 2-3ora munka 200ezer korul).. :)

2014. okt. 15. 10:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!