Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Nagyon félek, hogy belehalok...

Nagyon félek, hogy belehalok az abortuszba. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Terhes vagyok. Fogamzásgátlóval védekezem évek óta, egy betegség miatt annyi gyógyszert szedtem, hogy azonnal abba kellett hagynom, mert súlyos allergiám lett. Utána már nem szexeltem, de előtte igen. Soha nem akartam gyereket. Nem tudom milyen anya lennék, tudnám e szeretni, félek, hogy lány lesz, azt még kevésbé akarom. Jelenleg én tartom el anyukámat és a barátomat is, mind a ketten elveszítették az állásukat, ráadásul egyikük az autóját is összetörte, amit nagyon sok pénz megcsináltatni, a barátom rengeteget kér kölcsön, nagyon sok tartozása van már, de a számlákat is alig tudjuk befizetni, most kaptam új munkát, ahol sokszor megkérdezték biztosan nem akarok e mostanában gyereket, mert akkor nem tudnak alkalmazni, úgyhogy az örökbeadás sem megoldás, mert mit csinálok a 9 hónap alatt, ki fognak rúgni, ahogy kiderül. Nagyon félek. Tudom, sokan azt fogjátok írni, hogy a gyerekemnek jobban fáj, de ettől csak még rosszabb. Még soha nem volt semmim eltörve, nem volt műtétem, borzalmasan félek, hogy nem ébredek fel az altatásból. Mindenki azt írta itt, hogy a tágítás nagyon fáj. Próbálom mondogatni magamnak, hogy milyen rossz dologra készülök és nem lehetek ilyen önző, hogy saját magamra gondolok, de nagyon félek. Félek, hogy annyira felhergelem magam, hogy megáll a szivem, vagy agyvérzést kapok. Mikor kiderült, hogy terhes vagyok túllégzésem volt és elájultam. Mindig féltem a haláltól, nem akarok meghalni. Mit csináljak?
2014. okt. 1. 13:55
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
79%
NEM FOGSZ BELEHALNI!!!! Igen, ordítottam, anynira fájt! DE! Nem vagyunk egyformák! Kedves kérdező, ha ezt szeretnéd, vagy ezt kell tenned, akkor sajnos nincs más módja! Ki kell bírnod, össze kell szorítanod a fogaidat és azt mondanod! Igen, meg kell tennem, nem tehetek mást! Ennyi! Szültem, halott babát, 20 hetes és 5 napos terhesen! Hidd el nekem, az MILLIÓSZOR jobban fájt!!! Nehogy nekem itt elájulj!! Fel a fejjel!!! Ha már ez a megoldás, akkor erősnek kell maradnod!!!!
2014. okt. 1. 14:24
 12/50 anonim ***** válasza:
40%

Jajj Istenem :(

(Nem olvastam a hsz-eket)

Ne félj, nem halsz bele!!!!!!!!

És a tágítás sem fáj!!!

2014. okt. 1. 14:41
 13/50 anonim ***** válasza:
Mire gondolsz 9-es válaszoló?
2014. okt. 1. 14:55
 14/50 anonim ***** válasza:
78%
Azért erős túlzás,hogy egy laminária felhelyezése akkora fájdalommal járjon ,hogy ordítani kelljen .Kellemetlen ,de ki lehet bírni .. Utána sem görcsöl mindenki .. olyan érzés a tágulási időszak a lamináriától ,mint amikor a havi vérzés akar megjönni .Az a lényeg, hogy amikor a lamináriát helyezik fel ,együtt kell működni az orvossal.. ha megfeszíted magad (feneked) akkor sokkal kellemetlenebb .Engedd el magad ,mély levegő és akkor egy pillanat alatt fent van . Nekem nem kellett bent aludni ,reggel felhelyezték a lamináriát ,délután megcsinálták a beavatkozást és még aznap haza lehet menni (amennyiben nincs komplikáció).33 /N
2014. okt. 1. 15:52
 15/50 anonim ***** válasza:
50%

15. válaszadó!

Had tudjam már én, hogy nekem mennyire fájt! Ott voltál? Láttad? NEM! Szóval, ami enked erős túlzás, az nekem a valóság! Köszönöm!! Én sem mondom meg, hogy neked mennyire fájt.....

2014. okt. 1. 15:55
 16/50 anonim ***** válasza:
21%
én hallottam olyat is, akinek fájt a tágító, de olyat is, akinek nem. tényleg emberfüggő szerintem is..de arra készülj,hogy valószínűleg nem lesznek veled kedvesek..én is fiatalon lettem terhes, de már betöltöttea 12.hetet mikor kiderült (túl későn mentem el dokihoz), és nekem még választási lehetőségem sem volt,hogy megtartom-e vagy nem. Muszáj volt megszülnöm, amitől talán még jobban féltem, mint az abortusztól.. de ennek már 1 éve.. most minden reggel a kiságyból mosolyog rám az édes fejével :) tudom,hogy reménytelennek tűnik a helyzet most ,de én azzal nyugtattam magam,hogy minden okkal történik...valószínűleg ez volt megírva, lehet ,hogyha megszülnéd, lenne később egy sokkal jobb munkahelyed,mikor már bölcsis lehetne a baba.. vagy akkor add örökbe. Kérdésedre is válaszolva: nem fogsz belehalni, de a lelked lehet... bnőm is elvetette, és azóta is lelkisérült..meg nagyon sok mindenkitől hallottam,hogy aki elvetette, az megnyomorodott lelkileg utána..
2014. okt. 1. 16:12
 17/50 anonim ***** válasza:
59%
Az altatas ilyen esetben nem mely altatas,ne felj.A tagitas sem faj,annak ellenere,amit itt sokan irnak...en is itt tajekozodtam,rettenetesen feltem,de fizikailag semmi volt az egesz.A lelki resze mas kerdes...
2014. okt. 1. 17:34
 18/50 anonim ***** válasza:
25%
Terhesen nem rúghatnak ki tehát hatalmas kamu hogy a munka elvesztésétől félsz...Egyszerűen ez a könnyebb neked. Ez a nem akarok lányt.. hát...ezzel árultad el magad.
2014. okt. 1. 17:58
 19/50 anonim ***** válasza:
11%

Ha tudod, hogy önző vagy, ha tudod, hogy csak magadra gondolsz, ha tudod, hogy mire készülsz, ha magad is félsz a haláltól, miközben a gyereked most éppen oda menetel, akkor miért???

Ha eldöntötted és nem vagy hajlandó ettől eltérni, rád az orvosok vigyázni fognak. A te életedet védeni fogják. Az altatóorvos nem fog hibázni. És a nőgyógyász sem. Meg a vákuum sem.

Mitől kevesebb egy kislány, mint egy kisfiú? Miért van eleve halálra ítélve, aki kislánynak fogan?

2014. okt. 1. 18:11
 20/50 anonim ***** válasza:
82%
Hagyjatok mar szegeny lanyt, ti barmok! Halara van ijedve, ti meg azon vagytok, hogy meg jobban kikeszitsetek. Undorito.
2014. okt. 1. 18:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!