8 hetesen elvetetni babát?

Figyelt kérdés
Mennyibe kerül? Mégis hogy történik? Nehéz döntés volt, de muszáj.
2014. szept. 27. 09:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
23%

Hadd kérdezzem meg a tisztelt abortuszpárti kommentelőt: ha már voltál szíves ezen a táboron számon kérni bármit, feljogosítva érzem magam egy visszakérdezésre: mondd, téged csak addig érdekel ennek a nőnek a sorsa, amíg úgy nem alakul a gyereke élete, ahogy az neked kedvedre való? Netán az a terved, hogy amikor majd szépen kisétál a kórházból immár gyerektelenül, te leszel az első, aki átveszed tőle azt a lelki terhet, amit egy ilyen döntés jelent? Te fogod eloszlatni a bánatát? Te teszed rendbe a lelkét? Te törlöd majd le a könnyeit? Te fogod a kezét akkor is, amikor majd szembesül azzal, amit kimódolt? Követed a sorsát, a lelki életét 10-20-30-40 éven át?

Ugye, hogy nem? Tudod, az éremnek mindig két oldala van.

2014. szept. 28. 20:38
 12/19 anonim ***** válasza:
52%

Kedves kérdező!

8 hetes vagy, 12 hetes korig lehet elvetetni. A menetét már tudod.

Először is ne kapkodd el! Én nem beszéllek rá semmire. A te életed, a te döntésed. Ezért gondold át, hogy meg nem bánd egy életen át.

Nézz mélyen magadba, ismerd meg az érzéseidet a babával kapcsolatban, mit érzel a lelked mélyén. Ha úgy érzed, szeretnéd megtartani, szereted őt és vágysz rá, akkor adj neki egy esélyt.

Nézd végig a lehetséges döntések következményeit:

-elveteted, és éled tovább az életed, túl tudsz-e lépni rajta, fel tudod-e dolgozni, nem fogod-e megbánni, hogy esélyt sem adtál egy kicsi lénynek.

-megtartod és egyedüllálóként neveled. Miben változik az életed, lesz-e segítséged, hogyan alakulhatnak az anyagiak, képes lennél-e az anyaságra a pici kedvéért.

Mint ahogy mások is írták, nem olyan vészes a mai világban egyedülálló szülőnek lenni, sokminden megoldható, vannak anyagi juttatások, használtan fillérekből lehet venni mindent még a netről is, és az sem akadály, hogy akadsz egy új társra egyedülálló anyaként, mert akit ez megállít, az nem is lenne igazi.

Szóval a lényeg az, hogy jól gondold át, mert ez egy komoly döntés, egy életre szól, és egy életért szól, képzeld el a lehetséges jövőket, és válassz!

A te életed lesz, nem a miénk.

Hozzáteszem, abortuszellenes vagyok, de nem vagyok habzószájú.

2014. szept. 29. 10:41
 13/19 anonim ***** válasza:
Hogy vagy kérdező ? Túl vagy már a műtéten ?
2014. okt. 2. 14:19
 14/19 anonim ***** válasza:
4 nap alatt nem lesz túl rajta.. Ha kell szivesen segitek.
2014. okt. 3. 11:15
 15/19 anonim ***** válasza:
Testileg túl lesz .. Lelkileg ? Nos ..embere válogatja . Nekünk annak idején még a gyerekünk születése előtt volt szükség a beavatkozásra ..előtte féltem,agonizáltam sokat ,de tudtam hogy ez akkor a legélszerűbb döntés . Egy részem megkönnyebbült mikor túl voltam rajta ..a másik felem eltemette jó mélyen a történteket .
2014. okt. 3. 12:17
 16/19 A kérdező kommentje:
Megtartom. :) Anyukám mindenben segít. De köszönöm a válaszokat.
2014. okt. 7. 20:37
 17/19 anonim ***** válasza:
Ez esetben jó egészséget ,miden jót nektek ! :-)
2014. okt. 8. 04:32
 18/19 anonim ***** válasza:
Én is nagyon örülök neki és jó egészséget nektek!
2014. okt. 8. 09:36
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, aranyosak vagytok. Közben kiderült, egyáltalán nem jól számolt vagy látta az orvos így jövőhéten töltöm a 12 hetet :)
2014. okt. 11. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!