Mit gondoltok az abortuszról?
Hát inkább kattogjon azon az agyam h vhol van egy gyerekeg akit szépen nevel olyan akinek mem lehet, mint h minennap eszembe jusson h megöltem egy kis életet.
Sokak szerint ha ennyire jó egy abortusz akkor ennyi erővel egy pár hónapost is meg lehetne ölni ő se védekezik. Ugyanaz mind a 2 egy kis élet.
A 3 hónapos terhesség alatt, meg a pár hónapos gyerek nagyon nem ugyanaz...
Amúgy meg nem egy barátnőm van, aki megtartotta a gyereket, és 6-7 éve azt hallgatom, hogy ő elcseszte az életét ezzel és miért nem vetette el. Ez aztán baromi jobb, egész életben síronkozni miatta.
21-esnek: nem beszél, ezt én látom, nap mint nap emlékeztet a jelenlétével, milyen jó, hogy megtartottuk.
Amiről az utolsó írt, fordított eset, ha az anya bánja hogy megtartotta a gyemeket, az a legdurvább szerintem, attól rosszabb nincs, és a gyermek is érzi ezt!!!! Ezért fontos átgondolni ezt a döntést alaposan, én is sok elcseszett életet ismerek, olyat is aki megbánta az abortuszt, olyat is aki megbánta, hogy felvállalta a gyereket.
Én még mindig azt mondom, hogy a megelőzésen lenne a hangsúly, ingyenessé tennék sok fogamzásgátlót, gyógyszert, óvszert stb, kevesebb lenne a besikerült baba, mert ha én nem akarok gyereket akkor védekezek, még így is van egy kis százalék mint én is, ahol védekezés mellett is besikerül, az is épp elég baj.
Mondjuk hallottam olyat, hogy külföldön engedélyezett egy olyan gyógyszer, ami nagyon korai terhességnél bevéve még spontán abortuszt okoz, de Magyarországon még nincs ilyen. Persze orvos írja fel, és kórházba kell menni megfigyelésre a gyógyszer bevétele után, nagyon korai terhességnél segít, hát inkább ez, ha muszáj mindenképpen.
De a mostani időhúzásos rendszer hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!