Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Miért mondják azt általában a...

Miért mondják azt általában a nők, hogy azért nem adják örökbe a babát, mert akkor már nem tudják annyira megszeretik?

Figyelt kérdés
Csak én nem értem? Komolyan....inkább megöletik

2014. szept. 17. 20:36
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
Ja és nem vagyok a babád.
2014. szept. 19. 20:11
 42/55 A kérdező kommentje:

Annak érdekében semmit nem teszek, hogy kevesebb legyen a mészárlás. Miért? Mert nem az én dolgom felvilágositani az embereket, hogy nem csak baaaazni kéne a nagyvilágba. Arra ott van anyuci meg apuci. De te nyilván arra fogod tanitani a gyereked, hogy nem baj ha terhes lettél mert ott az abortusz, majd azt kamuzzuk hogy megerőszakoltak.

Na szóval, én azoknak segítek, akikben van annyi emberség, hogy ne ölesse meg a gyerekét. Aki vállalja, annak ruhákat, ételt és lelki támaszt adok. Aki örökbe adja, annak ételt és szintén lelki támaszt. Ennyi... Nem sok, de jobb mintha arra buzditanám a népet, hogy vetesse el mindenki a gyerekét. Ebbe vagyok különb, mint te babám!

2014. szept. 19. 20:24
 43/55 anonim ***** válasza:
89%
Ja, hogy nem a te dolgod akkor az sem a te dolgod, hogy ki mit csinál az életével. Foglalkozz azokkal akik rászorulnak a segítségedre. Én arra fogom tanítani a lányomat, hogy mindent beszéljen meg velem, nem kell semmit kamuznia, támogatni fogom életem végéig és ha ne adj isten ilyen döntésre kényszerül akkor nem fogom se gyilkosozni se kitagadni. Fel fogom világosítani, de nem fogok neki hazugságokat tanítani. Ha ilyeneket hangoztatsz a gyereked előtt ő fogja azt hazudni, hogy megerőszakolták hisz anyuci egyébként kitagadja. Egyébként az is téged minősít, hogy bárkinél különbnek érzed magad, úgy hogy nem is ismered az illetőt.
2014. szept. 19. 20:38
 44/55 A kérdező kommentje:

Most őszintén...te nem érzed magad különbnek nálam?

Na látod :)

2014. szept. 19. 20:52
 45/55 anonim ***** válasza:
Mi vagy te gondolat olvasó?
2014. szept. 19. 21:07
 46/55 anonim ***** válasza:
32%

És vajon mit tenne egy amúgy abortuszpárti nő akkor, ha már megszületett gyermekével együtt éri utol a munkahelyvesztés, a banki kilakoltatás, vagy esetleg egy munkaképtelenné válás?

Aki a magzatát egy ilyen helyzetben elpusztítaná, miért irgalmaz a már megszületett gyermekének? És ha irgalmaz, hogyan hidalja át az abortálandó magzat kapcsán még áthidalhatatlannak vélt nehézségeket? Mitől lesz egyből kreatívabb, teherbíróbb és kitartóan bátrabb megoldáskereső a már szült nő, mint a "csak" gyermeket váró?

2014. szept. 19. 21:26
 47/55 A kérdező kommentje:

Mindenre van megoldás, nem mindig a könnyebb utat kell választani (akár a saját gyermekem élete árán) Én hittem benne, megcsináltam, boldogok a gyerekeim! És mi is boldogok vagyunk a párommal. Nem volt könnyü, de sikerült! 17 évesen megszültem a gyerekemet ugy, hogy anyámék kitagadtak otthonrol, segitségem soha nem volt. Itt vagyok most 3 gyerekes anya, mostanra jöttünk rendbe. Mert akartuk, és nem a rohadt kifogásokat kerestük.

És befejeztem. Köszönöm a válaszokat mindenkinek, jóéjt!

2014. szept. 19. 21:51
 48/55 anonim ***** válasza:
93%
Ja de ott volt melletted a párod. Tudod az a baj hogy mindenkinél többre tartod magad és ezért ítélkezel. És azt hiszed hogy más is ilyen. Ezzel a hozzáállással nehéz elképzelni hogy Te emberekkel dolgozol.
2014. szept. 19. 22:15
 49/55 A kérdező kommentje:
Olyan jó, hogy te mindent tudsz rólam :) Nyugodjál már le, menj feküdj le! Befejeztem veled. Szia
2014. szept. 19. 22:30
 50/55 anonim ***** válasza:
91%
Kettônk kôzül én nyugodt vagyok. Még mindig.
2014. szept. 19. 22:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!