Miért mondják azt általában a nők, hogy azért nem adják örökbe a babát, mert akkor már nem tudják annyira megszeretik?
Aztán ki az a hülye aki alkalmaz egy terhes nőt? Engem kilenc hetes terhes voltam amikor "nem hosszabbítottak szerződést". Szóval marad a gyes, és a támogató család. Enélkül nem mertem volna vállalni a picit.
Hidd el, nem hobbiból járnak a nők abortuszra.
Azért hagyjuk, mert a nők 99,9%-a nem erőszakból fogant magzatot vetet el!
Utolsó! Normális esetben egy nő dolgozik, tehát nem terhesen kell elmenni dolgozni...hamár észnélkül kufircol
Figyelj! Elhiszem hogy téged nem zavar, hogy napi kb. 50 ezer abortusz történik, de engem igen. Jaaa, dehát nincs mit enni meg megeröszakolták mindet ugye?
Hogy a kérdésedre is válaszoljak...nos vannak bizonyos esetek amikor énis megértem ha abortuszra megy vki. Pl ha TÉNYLEG megerőszakolták, vagy az anya életét veszélyezteti a terhesség, vagy ha a magzat nem egészséges.
Megnyugodtál?
Én se akkor kezdtem dolgozni. A lányom előtt is dolgoztam, de feketén.
Sajnos nincs más a környéken. Ha elköltöznénk a család támogatását bukjuk.
És a lányom után egy nagyobb gyárban melóztam. Minden munkással tárgyhó ötödikén aláírtattak egy egyhonapos szerződést.
Nem tetszik? Hatodikán már nem kell bejönni.
Választásod van? Nincs. Örülhet a munkás, ha a járulékok fizetve vannak utána. Mert ez is ritka.
Barátnőmet úgy rúgták most ki, hogy vagy ez vagy rendőrségi eljárás, mert a főnök elintézi, hogy komoly hiány legyen a kasszában. Barátnőm már végignézte, ahogy az exkoleginát meghurcolták. Inkább aláírta a papírokat.
Szép ha jössz azzal az eszmével, hogy miért tűrjük. Kérlekszépen egyszerű.
Az elveimmel nem lakik jól se a gyerek, se én. Az elveket nem fogadják el a postán, ha a csekket akarom feladni, se a boltba, ha cipő kell.
Honnan vetted hogy nem segitek? De most komolyan. Gyanusitgatni van eszed...
És olyat hol irtam hogy mindenki aki abra megy gyilkos? El vagy tévedve babám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!