Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Miért mondják azt általában a...

Miért mondják azt általában a nők, hogy azért nem adják örökbe a babát, mert akkor már nem tudják annyira megszeretik?

Figyelt kérdés
Csak én nem értem? Komolyan....inkább megöletik

2014. szept. 17. 20:36
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:

Aztán ki az a hülye aki alkalmaz egy terhes nőt? Engem kilenc hetes terhes voltam amikor "nem hosszabbítottak szerződést". Szóval marad a gyes, és a támogató család. Enélkül nem mertem volna vállalni a picit.

Hidd el, nem hobbiból járnak a nők abortuszra.

2014. szept. 19. 15:35
 32/55 A kérdező kommentje:

Azért hagyjuk, mert a nők 99,9%-a nem erőszakból fogant magzatot vetet el!

Utolsó! Normális esetben egy nő dolgozik, tehát nem terhesen kell elmenni dolgozni...hamár észnélkül kufircol

2014. szept. 19. 16:03
 33/55 anonim ***** válasza:
És aki erőszakból fogant magzatot vetet el? Honnan tudod hány százalékuk milyen okból megy abortuszra? Amúgy meg a kérdésre még mindig nem válaszoltál? Egyébként meg diplomásként 3 évig csak határozott idejű szerződésem volt. Érdekes. Szerinted csak annak van határozott idejű szerződése aki akkor kezdett el dolgozni? Kicsit szűk látókörű vagy.
2014. szept. 19. 17:15
 34/55 A kérdező kommentje:

Figyelj! Elhiszem hogy téged nem zavar, hogy napi kb. 50 ezer abortusz történik, de engem igen. Jaaa, dehát nincs mit enni meg megeröszakolták mindet ugye?

Hogy a kérdésedre is válaszoljak...nos vannak bizonyos esetek amikor énis megértem ha abortuszra megy vki. Pl ha TÉNYLEG megerőszakolták, vagy az anya életét veszélyezteti a terhesség, vagy ha a magzat nem egészséges.

Megnyugodtál?

2014. szept. 19. 17:40
 35/55 anonim ***** válasza:
Nahát mégsem mindenki gyilkos? És hogyan állapítanák meg hogy valakit "tényleg megerőszakoltak"?Nem kell engem megnyugtatnod, kettőnk közül te írogatsz nagybetűkkel nem én. És azonkívül, hogy ide írogatsz teszel még valamit? Ha annyira zavar akkor mi lenne ha elmennél felvilágosító órákat adni? Hátha megelőzhető lenne néhány abortusz. Gondolom az már nehezedre esne.Kicsit képmutató vagy.
2014. szept. 19. 18:03
 36/55 anonim ***** válasza:

Én se akkor kezdtem dolgozni. A lányom előtt is dolgoztam, de feketén.

Sajnos nincs más a környéken. Ha elköltöznénk a család támogatását bukjuk.

És a lányom után egy nagyobb gyárban melóztam. Minden munkással tárgyhó ötödikén aláírtattak egy egyhonapos szerződést.

Nem tetszik? Hatodikán már nem kell bejönni.

Választásod van? Nincs. Örülhet a munkás, ha a járulékok fizetve vannak utána. Mert ez is ritka.

Barátnőmet úgy rúgták most ki, hogy vagy ez vagy rendőrségi eljárás, mert a főnök elintézi, hogy komoly hiány legyen a kasszában. Barátnőm már végignézte, ahogy az exkoleginát meghurcolták. Inkább aláírta a papírokat.

Szép ha jössz azzal az eszmével, hogy miért tűrjük. Kérlekszépen egyszerű.

Az elveimmel nem lakik jól se a gyerek, se én. Az elveket nem fogadják el a postán, ha a csekket akarom feladni, se a boltba, ha cipő kell.

2014. szept. 19. 19:04
 37/55 A kérdező kommentje:

Honnan vetted hogy nem segitek? De most komolyan. Gyanusitgatni van eszed...

És olyat hol irtam hogy mindenki aki abra megy gyilkos? El vagy tévedve babám

2014. szept. 19. 19:15
 38/55 anonim ***** válasza:
Hol történik napi 50 ezer abortusz?
2014. szept. 19. 19:19
 39/55 A kérdező kommentje:
A világon.
2014. szept. 19. 20:04
 40/55 anonim ***** válasza:
"Ne haragudj utolsó, engem te sem tudtál meggyőzni, miért is jobb, könnyebb, eredményesebb megölni, mintsem örökbe adni. " Te írtad. Kik azok akik megölik csak nem a gyilkosok. Nem írtad sehol, hogy mit csinálsz annak érdekében, hogy kevesebb legyen az abortusz ezért mertem feltételezni, hogy semmit. Mégis mit csinálsz? Most már kíváncsi vagyok.
2014. szept. 19. 20:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!