Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Te ki mindenkinek mondtad el,...

Te ki mindenkinek mondtad el, hogy abortuszra mész/abortuszod volt?

Figyelt kérdés
Ki tudott róla? Szüleid, testvéreid, nagyszüleid, barátaid tudták? Suliban tudták? Vagy egyedül csináltad végig? Én csak a szüleimnek szeretném elmondani, de ez nem olyan, amit a testvéreimnek is tudniuk kéne? Elvégre családi ügy, és elég jó viszonyunk van. De mégis azt szeretném, ha minél kevesebb ember tudna róla. Köszönöm a segítséget!

2014. aug. 24. 19:47
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
59%

Azoknak szólj, akikben bízol.

Nálam a következők tudták: a párom, akiben feltétlenül megbízom. A szüleim - a véleményük is számított, de főleg a támogatásuk kellett. A tesóm lány - neki is mondtam, mert fontosnak tartottam, hogy tudja, még akkoris becsúszhat az ilyesmi, ha az ember megfelelően használja az óvszert, mert az tényleg nem 100%-os védelem.

És ezen kívül még tudta egy nagyon jó barátom, akiben megbíztam, és tudtam hogy szívesen megbeszéli velem, és támogat, bárhogy is döntsek.

Sok erőt kívánok a döntéshez!

2014. aug. 25. 21:59
 22/27 anonim ***** válasza:
47%
Még mindig az előző vagyok: ha tanács kellene és nem leszúrás, vagy kérdésed van, nyugodtan írj rám priviben.
2014. aug. 25. 22:00
 23/27 anonim ***** válasza:
0%

Úristen...az ilyenek mint az utolsó válaszolò(k) szerintem komoly lélektani es pszichológiai problémákkal küzdenek.

Nem vagy(tok) normálisak.

2014. aug. 25. 22:03
 24/27 anonim ***** válasza:
61%

Bocsánat, közben törölték hálaistennek a válaszokat.

Sok erőt kìvánok , Kérdező.

2014. aug. 25. 22:06
 25/27 anonim ***** válasza:
19%
Én is erőt kívánok..a magzatnak. Érdekes hogy itt az abortuszimádók válaszait sosem törlik...
2014. aug. 26. 10:05
 26/27 anonim ***** válasza:
62%
Nagymamam,nenikem es az akkori parom tudta.. parom megfenyegetett mi lesz ha nem vetetem el,ezert mondtam el nagyimeknak.. amugy senkinek..
2014. aug. 26. 12:06
 27/27 anonim ***** válasza:
57%

Anyukámnak

2 legjobb baratnőmnek

Páromnak (nyilván)

Hugomnak később el fogom mondani, ha kicsit idősebb lesz és él majd szexualis életet, h tanuljon az én hibamból.

2014. aug. 28. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!