Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ebben az esetben az abortusz...

Ebben az esetben az abortusz és az azelőtti terhességi állapotra ráismerés hogy működik?

Figyelt kérdés
Először is szeretném tisztázni, hogy fiú vagyok, 16 éves, és CSAK SEGÍTEK. Szóval nem szeretném, ha jönnének az olyan válaszok hogy "felelőtlen parasztok", "ilyen a mai fiatalság" és társaik. Ezt előre is köszönöm. Na vázolom a helyzetet. Lefeküdtek. Mindketten 16 évesek. De védekezés nélkül. Nem a lányban élvezett el, de mind tudjuk hogy az előváladékban is lehet akár egy-két spermium. Szóval, ha terhessé válna a lány. Ez tömören így zajlana le: gyanakvás, nőgyógyász, megbizonyosodás, abortusz szóbakerülése, szülőkkel megbeszélés, szülő aláírja a dolgokat ésatöbbi, abortusz? Igazából csak helyesen szeretnék neki/nekik segíteni, ezért a kérdés. A válaszokat mégegyszer előre köszönöm.
2014. jún. 22. 11:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Oda van írva,hogy miért kell lehurrogni. Mert a csapból is ez folyik,mégis idióták.
2014. jún. 23. 15:58
 12/12 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az egyik válaszoló férje orvos, de én is az vagyok és nem kötelességem értesíteni a szülőt.
2014. jún. 23. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!