Juhász Koós kérdése:
Minden abortusz után van szövettan?
Figyelt kérdés
Sajnos válság helyzet adódót nálam és pont 12 hetes terhességemet kellett megszakítani.2 hét múlva lesz szövettani eredmény és ezt nem értem. Minden abortusz után van szövettan? Tavaly elhalt terhességem volt és akkor azért volt szövettan, hogy megállapítsák miben halt el a baba. De most probléma mentes volt a terhességem és egészséges volt a baba. Vagy még sem, csak én nem tudom?2014. jún. 21. 12:57
2/5 anonim válasza:
Egészséges volt a baba... Édes Istenem!
3/5 anonim válasza:
Van szövettan, csak nem minden esetben derül ki a vetélés oka.
Nem lehet tudni, hogy egészséges volt-e a baba.
Ha igen, akkor is lehetnek egyéb okok, ami miatt a tragédis bekövetkezett.
4/5 A kérdező kommentje:
Sajnos az élet nem egyszerű. Párom megcsalt ami kiderült és így neki nem mertem bevállalni a picit. Egyedül 2 gyereket segítség nélkül nem tudok nevelni.A lányom súlyosan fogyatékos autista,napi 40 km az iskola. Egy újszülöttet nem hurcolhatok télen magammal. Szívem szakadt meg érte,de nem volt más megoldás.
2014. jún. 21. 21:30
5/5 anonim válasza:
Sajnálom. Megértem, így is nagyon nehéz neked. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!