Nem tudtam melyik témába irjam de bizom benne hogy tudtok ebben segiteni mert nem értem a barátnőm, direkt csinálta e?
Figyelt kérdés
Barátnőm terhes, egy nagyon rossz kapcsolatba vállalt be gyereket, már le is lépett apuka, nem is ez a lényeg én ugy gondolom "szándékosan" ( nem védekezett) a jó öreg megszakításos modszert használták aminek 6 honap ulva meg is lett az eredménye , de nem is ez a lényeg de leirtam hogy teljesebb legyen a kép, volt neki 2 abortuszta, az első 2 éve, a következő szinte rá 1 évre, kérdztem tőle hogy miért nem szed fogamzásgátlót mivel minállunk is megszakitásos modszerrel jött a baba, erre ezt mondta : hogy nem szedhetnek olyan nők fogamzásgátlót akiknek már volt abortusza , és hogy 1 évig biztos nem , de másik ismerősőmnek 1 volt ő rögtön feliratta és szedi is, de ő 1ik után sem szedett, van ebbe valami ? tényleg nem lehet szedni? vagy ugy gonolta hogy ezzel magánál tartja a párját ami nemsikerült ugye, nekem olyna érzésm van mintha " szándékos" lett volna, tudta h ezzel a modszerrel hamar jöhet baba..2014. jún. 18. 21:29
1/6 anonim válasza:
nyilván nem igaz, hogy nem lehet szedni, sőt.
de a pasija amúgy nem tudta, hogy ezzel hamar jöhet a baba? a pasi is ott volt, mikor "megszakították" az együttléteket. :)
2/6 A kérdező kommentje:
Hát sokat dolgozott szinte alig voltak együüt és ugy volt vele hogy szinte eggyütt sincsenek ugyse lehet baba, éreztem én hogy lehet szedni , csak értelmét nem látom, én hiába mondtam neki.. 2 gyerek semmire, nem aburtszrol beszélek, hanem a megelőzésről..
2014. jún. 18. 21:47
3/6 anonim válasza:
A barátnőd ostoba. Úgy dobálózik a gyerekei életevel, ahogy más a labdákkal. Légyszíves adjál neki némi felvilágosító olvasmányt a gyerekvállalásról, védekezésről.
4/6 A kérdező kommentje:
nemrég ismertem meg, az abortuszokat ő esélte csak.. én nagyon elitélem de nem az én életem... de már van 1 lánya... másik apától, uton a második a semmire, én nem abortusz párti vagyok sőtt egyenesen gyűlölöm, én a megelőzést nem értem...vagyis semmit nem tett.. és már egyedül is van
2014. jún. 19. 18:32
5/6 anonim válasza:
Nekem sajnos volt abortuszom. Mikor el kellett menni megbeszélni, akkor két helyen is az volt a kérdés, hogy mivel védekezunk, és adták a sok papírt a spirálról és a fogamzásgátlóról. Persze akkor olyan állapotban voltam, hogy minden volt eszembe, csak az nem, hogy megint lefekudjek a párommal. De ami lényeg most, hogy hulyeség az, hogy nem szedhet fogamzásgátlót.
6/6 anonim válasza:
Van egy ismerősöm volt 2 abortusza (fél éven belül)aztán szült egy gyereket (18évesen) majd még egy abortusza volt, neki a doki szó nélkül felírta a fogamzásgátlót,hogy szedje,mert többet nem szeretné meglátni,hogy megint azzal jön,hogy terhes,de ki sem váltotta... Szóval lehet szedni fogamzásgátlót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!