Viktoria1978 kérdése:

Total kivagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Annyit kel tudni rolam 36 vagyok, van egy masfel eves kisfiam es par hetes terhes vagyok. Amiota megtudtam terhes vagyok en nem ismerek magamra, tiszta idegbeteg vagyok, nem tudok egy jot nevetni. Lehet a hormonok teszik, nem tudom. A lenyeg az, hogy gondoltam a terhessegmegszakitasra, de a ferjem ellenzi en is egyszer akarom a kicsit, egyszer nem. Szeretnek egy kislanyt, de nekem mar meg volt tervem a jövö evre.(tavasszal kicsi ovis en megyek dolgozni) Nem birom az itthonletet, szoszerint megbolondulok. Komolyan nem tudom mit tegyek. Ha arra gondolok, hogy a terhessegmegszakitas mit takar, merhetetlen szomorusag fog el, nem akarom önzö modon megölni a gyermekem, de nem akarok pszichologushoz sem jarni. Volt vki hasonlo helyzetben? Hogy oldotta meg?
2014. jún. 16. 15:22
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Megegyszer köszönöm mindenkinek, most mar letisztult a dolog, nincsenek ketelyeim, nagyon varom, hogy vegre a kezembe tarthassam az uj kicsit, a ferjem nevezi igy:) Nem vagyok a bölcsi hive, nem bizom a kicsi babamat masra. Nalunk 2 evesen van minicsoport az oviba, oda keszül a kisfiam is februartol, de csak delig, itthon ebedel. Ott kirosszalkodja magat, aztan itthon ebed es delutani alvas. 2 ev lesz a ket gyermekem között, kisfiam is februarban született:) tuti nem lesz egyszerü, de majd alakul. Mindig a tetteid szamitanak, az, hogy egykor mit gondoltal az elillan, lellkiismeretfurdalas egy gonosz dolog es sokaig tud kinozni, de azt kell nezni, hogy annak idejen maskent döntöttel. Nönek, anyanak lenni nem egyszerü dolog. Sokszor azt gondolom könnyebb 3 müszakban dolgozni, mint itthon lenni, gyereket nevelni, haztartast vezetni, mindig jokedvünek lenni, aztan, ha ugy alakul egy kis összebujas. Örülök, hogy irtatok, nagyon rendesek vagytok:)
2014. jún. 17. 14:11
 12/16 anonim ***** válasza:

Így van: mindenki eshet kísértésbe. És az az erősebb, aki le tudja küzdeni ezt a helyzetet, nem pedig az, akinek nem jut dilemma.

Megérdemled ezt a babát. És a férjed is. Sok boldogságot!

2014. jún. 17. 14:32
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönjük szepen:) A gyerekeinkert elünk nem pedig forditva. Jo nagy marha voltam. Olyan letezik, hogy erzem mocorogni a kicsit? Most olyan 6 hetes lehetek.
2014. jún. 17. 14:37
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem hiszem. Sokkal inkább arról lehet szó, hogy ilyenkor alhasi vérbőség alakul ki, no meg intenzívebb bélmozgások jelentkeznek. Hamarabb fogod érezni, mint az elsőt, de azért még nem most.

A mindened lesz, ha kisfiú, ha kislány, meglátod. :)

2014. jún. 17. 15:03
 15/16 anonim ***** válasza:
De nagyon jó, hogy így döntöttél! Ha néha kétségeid is lesznek a továbbiakban, ne ijedj meg. Esetleg írd le most Magadnak egy papírra, mennyire örülsz Neki, mennyire várod, hogy ha a hormonjaid a fejükre állnak, lásd, ki vagy. A pszichológus amúgy nem ciki és nem is szégyellnivaló, valamint egy jó pszichológus csak használ, nem árt, nem érzed Magad majd furán nála az első egy-két ismerkedős, helyzetmegismerős alkalom után. Ha gondolod, kérdezz rá akár valami német fórumon, kit ajánlanak az emberek, ha ismerősöktől nem akarsz érdeklődni. Hidd el, hogy segít, nem kell valami túlmisztifikált agykurkásznak képzelni, ne félj tőle!
2014. jún. 23. 12:59
 16/16 A kérdező kommentje:
Melyen a szivemben nem is volt ketseges, hogy marad baba. Beszeltem anyummal, elmondtam neki, hogy mi a helyzet. Megkaptam töle amit vartam, en mar öreg vagyok, vetessem el, menjek dolgozni, könnyü a gyerekkel otthon stb. Aposek nagyon örültek mikor elmondtuk nekik, hogy lesz kisteso, söt a dedszülök is. Erdekes dolog, hogy attol, akitöl egy kis biztatast varok, igy all a dolgokhoz, de erre szamitottam. Azert mondtam el neki, hogy ne ö legyen az utolso. A masik, hogy mar helyreallt az agyam, nem hiszem, hogy szüksegem lesz pszichologusra. Akkor amikor ezt a kerdest kiirtam, teljesen idiota voltam, most mar ok. Köszönöm valaszodat, tovabbi szep estet:)
2014. jún. 24. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!