Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak kisfiammal, már...

Mit csináljak kisfiammal, már totál kivagyok? Tippek?

Figyelt kérdés

11 hónapos, cicizik....és ez a fő probléma, hogy hiába próbálom/próbáltam neki cumit,alvós plüssöt,rongyit,akármit adni,nem kell,csak a cici.Mikor pici volt képes volt 1 órán keresztül szopizni,aztán ez változott, viszont most hogy valószínű jön a foga szinte már kibírhatatlan mennyit akar rajtam csüngni... képes éjjel 1-1,5 órát a mellemen lenni,persze közben fekszem,mert különben egész éjjel ébren lennék,és ha az előtt veszem le,mielőtt "őméltósága" akarja,akkor sírás van...alapvetően nem gáz,mert csak 1-2,max 3x ébred,de elmúlt éjjel 6x fent volt kb,már fáj a csípőm az oldalt fekvéstől:(

Mivel tudnám helyettesíteni a cicit???Az a baj,hogy nagyon erőszakos típus,szóval baromira behergeli magát ha sír, és párom,meg a tesója miatt se tehetem meg,hogy hagyom sírni...meg amúgy nem működne,nála tuti nem,annyira ismerem.

2013. nov. 19. 00:01
 1/3 anonim ***** válasza:
67%

Megértem a problémát, az én fiam pontosan ilyen erőszakos. Ő már idősebb, 16 hónapos, de nem is látom rajta, hogy valaha kinőné. A nyugtalan helyzetekre nekünk az ujjszopás és a hajam markolászása a gyógyír. Emiatt az igazán nyűgös éjszakákat végig mellette töltöm, másképp egyszerűen nem megy.

A leírtak alapján jelenleg pont semmit nem tudsz tenni. Talán két fogzás között, amikor nyugodtabb lesz megpróbálkozhatsz azzal, hogy másképp próbálod altatni, nem cicivel. Aztán ha sikerrel is jársz, legközelebb, amikor megint fogzás lesz valószínűleg megint kérni fogja a cicit, szóval ez mindenképp egy nagyon nehéz és nagyon hosszú folyamat lesz.

És ha olyan mint az én fiam, akkor ne is hagyd sírni a kiságyában. Az enyém annyi idős korában képes volt 1,5 órát ordítani a kiságyban. pedig hót fáradt volt, de nem feküdt le aludni, amíg meg nem kapta a hajamat, és az ujját... Hihetetlen, de igaz!

2013. nov. 19. 00:09
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi,ettől tartok,hogy marad az,hogy "túléljük" ezt az időszakot...

ja a sírni hagyás első fiamnál sem ment, de most a pici még durvább!Múltkor 15 percig hagytam a kiságyban,hogy megmossam a "nagy" fogát(3 éves),meg megmosdassam és addig úgy sírt,hogy mire kivettem már levegőt is alig vett...:/ komolyan,úgy kellett rászólnom...nagyon gáz...

2013. nov. 19. 00:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Az én fiam is pont ilyen.Mind cici téren mind behergelés,csüngés téren.Nem is tudom másképp elaltatni csak mellen.Látom rajta,hogy nem lesz változás még 1 jó darabig,pedig már lassan 18hónapos:(

Sajnos én sem tudok neked igazán segiteni:(

2013. nov. 19. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!