Napi 24 óra-heti 7 nap. Kivagyok. Más is maradt magára?
Külön házban élünk
Fiam 14 hós ...sajnos senkire nemtudom úgy rábízni hogy napi szinten. akárcsak 1 óra is jusson magamra.Ébredéstől fekvésig "élek"
Szüleim dolgoznak,nagyszülők messze laknak..rokonok a közelben ?? Egyikkel sem vagyunk olyan kapcsolatban hogy elvigyék a picit
Férjem ? Az egy más kérdés..ebbe nem is szeretnék belemenni,a lényeg hogy nem kíváncsi a fiára
Más is kimerült ? Van hogy azon kapom magam hogy ülök a földön ,a gyerkőc mászkál rajtam én meg levagyok eresztve mint egy lufi..
Napi 1x 1 órát alszik...azalatt én is fekszek.ÉJszaka fogzás miatt többször ébred...egy szóval hulla vagyok..és nemcsak testileg
Nincs magamra időm,a barátokkal lenni.Elmenni magamnak vásárolni az meg egyenest kizárva...mármint hogy egyedül elmenni
Félre ne értsetek,imádom a fiam..csupán kezd lemerülni az elem bennem..
Mások vannak így ? Vagycsak én ?
Nekem kettő is van, és semmi segítség.
Heti 1-2 x találkozom barátnőkkel, a picit viszem, a nagy addig oviban. elmegyek
A bölcsin én is gondolkoztam..utánna jártam
A környéken össz-vissz 1 bölcsi van ,oda sajnos csak 18 hótol vesznek fel babákat..és az se tuti hogy van hely :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!