Total kivagyok, mit tegyek?
Olyan megoldás szóba jöhet nálatok, hogy az apa maradjon otthon a kicsivel? Így a baba is megmarad ès te is mehetnél vissza dolgozni.
Szerintem semmiképpen ne vetesd el.
Abortusz után is ugyanúgy kiköthetsz pszichológusnál.
Nem tudsz most egyhez elmenni, hogy tanácsot adjon?
Valószínű hogy a hormonok is közrejátszanak, de az is teljesen érthető, hogy vágysz felnőttek társaságába és házon kívül dolgozni. (mert azt ne felejtsük el hogy egy otthon levő szülő rengeteget
dolgozik, csak nem fizetésért)
Meg már nagyobb a kisgyereked, ha oviba kerül akkor nem kell 24 órán át figyelned, jó lett volna egy kis felüdülés, ez természetes.
A férjed biztos megérti hogy az idegesség nem neki hanem a helyzetnek szól. Ha nagyon morcos voltál vele, utána őszinte bocsánatkérés csodákat tehet. Mindkét félnek.
Nem tudom nálaton mennyire rugalmasak a munkaidő tekintetében, és az én javaslatomat sem akarom mindenképpen ráderőltetni. :)
De például azt nálatok működne, hogy a kicsi pár hónapos korától az apuka heti 4 napot dolgozna, te pedig 2-t, mikor neki szabadnapja van , és csak kb. 4 órákat dolgoznál? Hagyhatná otthon lefejt tejet, és a kicsi bepótolná a szopizást mikor otthon vagy.
Mi terveztük a tesót, csak nem ilyen hamar. Mikor megláttam a tesztet, nagyon boldog voltam, pár héttel később már nem voltam biztos magamban...nagyon sokszor magam alatt voltam emiatt, nem tudtam mit tegyek...
Végül, megszületett a második lányom, gyönyörű, el sem tudom mondani mennyire imádom, és ha arra gondolok, hogy megfordult egyszer i a fejembe hogy nem biztos, hogy akartam őt, rettentő lelkiismeretfurdalásom lesz. de egy biztos, jól döntöttem, és te is jól fogsz ha megszülöd! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!