Van valami jó praktikátoka kialvatlanságom kezelésére? A babám állandóan kel éjjel, totál kivagyok már.
Én meg valahogy hozzászoktam. Ha van lehetőségem nappal aludni, vagy apa elmegy a kislánnyal, tuti nem jön össze az alvás. 9 hónapos a lányom, még most is átl. 3* kel éjjel, mégis reggel fél 7-kor kipihenten ébredek. Mondjuk sokat számít, hogy jó kislányom van, nem sír sokat, éjjel sem. Amíg sokat sírt, addig én is kiborultam gyorsan.
Egyébként próbáld meg beszoktatni a kiságyba, hidd el megéri. Pár napon keresztül ordítani fog biztos, menj be hozzá, nyugtasd meg, rakd vissza, mindezt addig míg elalszik. Hidd el előbb utóbb elalszik, és napról napra rövidülni fog a sírás ideje. Én is így csináltam, és úgy megszokta a kislányom, ha kiságy akkor alvás, hogy most belerakom, kicsit bohóckodik még magában, majd elalszik. Néha nyüszít, olyankor bemegyek, berakom neki a cumit, megsimogatom, majd kimegyek. Ha sikerül beszoktatnod a kiságyba, akkor nyugodtan tudsz majd te is pihenni amikor ő alszik. Mondjuk azt nem tudom mekkora a kisbabád, mert az én lányom kb. fél éves volt mire ez így kialakult.
Próbálj ki relaxációs technikákat szerintem, ha hétvégén elviszi a babádat sétálni, az sokat segíthet az elalvásban, én mindig ezt csinálom.
Ha pedig ez se jön össze, akkor egy picit tényleg bent hagyom sírni a babámat a szobájában, én pedig a másik szobában le szoktam hunyni a szememet egy rövid időre 1-2 perc is elég néha. Ettől még semmi baja sem lesz, én pedig kicsit jobban leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!