Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van valami jó praktikátoka...

Van valami jó praktikátoka kialvatlanságom kezelésére? A babám állandóan kel éjjel, totál kivagyok már.

Figyelt kérdés
nappal sem tudok mellette aludni mert csak a kocsiban hajlandó aludni lent.
2010. nov. 19. 11:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Pedig kialvatlanságon pedig csak az alvás segít. Küldd el Apával sétálni a hétvégén, te meg aludjál. Én amikor nagyon kivoltam, megszoptattam, mondtam, kérek 3 szabad órát. bezárkóztam a hálóba, ők meg eljátszottak együtt. Mindenkinek jobb, ha az anyuka néha tud pihenni.
2010. nov. 19. 11:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Én meg valahogy hozzászoktam. Ha van lehetőségem nappal aludni, vagy apa elmegy a kislánnyal, tuti nem jön össze az alvás. 9 hónapos a lányom, még most is átl. 3* kel éjjel, mégis reggel fél 7-kor kipihenten ébredek. Mondjuk sokat számít, hogy jó kislányom van, nem sír sokat, éjjel sem. Amíg sokat sírt, addig én is kiborultam gyorsan.

Egyébként próbáld meg beszoktatni a kiságyba, hidd el megéri. Pár napon keresztül ordítani fog biztos, menj be hozzá, nyugtasd meg, rakd vissza, mindezt addig míg elalszik. Hidd el előbb utóbb elalszik, és napról napra rövidülni fog a sírás ideje. Én is így csináltam, és úgy megszokta a kislányom, ha kiságy akkor alvás, hogy most belerakom, kicsit bohóckodik még magában, majd elalszik. Néha nyüszít, olyankor bemegyek, berakom neki a cumit, megsimogatom, majd kimegyek. Ha sikerül beszoktatnod a kiságyba, akkor nyugodtan tudsz majd te is pihenni amikor ő alszik. Mondjuk azt nem tudom mekkora a kisbabád, mert az én lányom kb. fél éves volt mire ez így kialakult.

2010. nov. 19. 11:49
 3/4 A kérdező kommentje:
3,5 hónapos. Én is úgy jártam ,mikor hétvégén meg rábízom apára hogy menjenek sétálni, akkor meg nem tudok elaludni. Talán annyira rástresszelek, hogy aludni kéne most gyorsan, hogy azért nem megy. Parancsszóra nem megy.
2010. nov. 19. 12:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Próbálj ki relaxációs technikákat szerintem, ha hétvégén elviszi a babádat sétálni, az sokat segíthet az elalvásban, én mindig ezt csinálom.

Ha pedig ez se jön össze, akkor egy picit tényleg bent hagyom sírni a babámat a szobájában, én pedig a másik szobában le szoktam hunyni a szememet egy rövid időre 1-2 perc is elég néha. Ettől még semmi baja sem lesz, én pedig kicsit jobban leszek.

2010. nov. 19. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!