Van itt olyan anyuka akinek a babáját azért vizsgálták ki mert állandóan, vigasztalhatatlanul, jóformán a nap 24 órájában sír és szinte sosem alszik?
Ha igen,olyankor milyen vizsgálatokat végeznek?
És ha kiderül valami is,az mi szokott lenni,hogy mi lehet az ok?
Kérlek segítsetek nekem ebben.
Az én lányom így volt.
Csináltak vérvizsgálatot,hasi ultrahangot,mellkasröntgent,de hál'Isten "csak"rettenetesen hasfájós volt,nem volt semmi szervi baja.Kb egy hétig voltunk kórházba 2.5 hónaposan.Mostmár 16 hónapos és semmi baja!4 hónapos korára kinőtte a hasfáfását.
Remélem nálatok sem lesz semmi gond!
Ebben az esetben nagyon gyanús hasfájás állhat a háttérbe,Nekem 4 gyerekem van,de az előnél voltak ilyen problémák.Annyira sírt,hogy még kanalas gyógyszert is kellett neki adni hasfájásra.De aztán,ahogy nőtt elmúlt.
Ne aggódj biztosan semmi baja!
3-4 hónapnál fiatalabb baba ha jól fejlődik gyarapszik, akkor hasfájós.
Az én fiam (harmadik gyerek) is iszonyú hasfájós, mindig sír, de mindig, éjjel 1 körül fejezi be és alszik pár órát, aztán egész nap csak fél órákra ájul be, különben sír és sír és kipróbáltuk már az összes létező szert de semmi nem használ. A másik kettő is ilyen volt ezért tudom, hogy el fog múlni 3-4 hónapos kora között, csak ki kell bírni.
Nagyon nehéz. Ha ennél idősebb a babád akkor vidd orvoshoz, hátha más a baj. Ha még picike akkor kitartást.
Nálunk más tünetek is voltak, ekcéma, lágy széklet, ezért én mondtam a dokinknak, hogy lehetséges tejallergia. Akkor így már neki is eszébe jutott ez.
Új tápszert írt fel, két héten belül elmúlt a hasfájás, és egyre jobban aludt. Most 10 hónapos, jókedvű, mosolygós, csak fogzáskor nyűgös baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!