Van itt olyan anyuka akinek a babáját azért vizsgálták ki mert állandóan, vigasztalhatatlanul, jóformán a nap 24 órájában sír és szinte sosem alszik?
Figyelt kérdés
Ha igen,olyankor milyen vizsgálatokat végeznek?
És ha kiderül valami is,az mi szokott lenni,hogy mi lehet az ok?
Kérlek segítsetek nekem ebben.
2012. jan. 18. 08:24
11/13 anonim válasza:
Az en kislanyom is nagyon siros volt, hasfajos. Zonaterapiara iranyitottak, ami pillanatnyilag segitett,mert utanna jokat aludt, de par nap mulva ismet minden a regi volt. A vedono kiropraktorhoz kuldot ,mert volt egy kis nyaki izom lazasaga. Ezt kezeltek, de a sirossag maradt. Most 5 es fel honaposak vagyunk, a nappalok azok nagyon jo, elfoglalja magat, nem sokat sir, de ejszaka, ha nincs a cici a szajaba szo szerint uvolt. Ugy csempeszem ki a szajabol, amikor elalszik. Meg igy is surun ebred.
12/13 anonim válasza:
Az én kislányom 5 hetes koráig csinálta ezt. Kivizsgáltattuk: koponya Uh,hasi UH, vérvizsgálat, vírus és baktériumszűrés, vizelet, székletvizsgálat, stb. Minden negatív. Aztán vettem egy bölcsőhintát, beletettem, és azóta alszik, nem sír. Ő azért sírt, mert egyszerűen nem tudott elaludni.Képzeld, 1 hétig még tápszerre is át kellett állnunk, mert azt hitte a dokink, hogy allergiás a tejemre.
Ilyen hintát vettünk:
13/13 anonim válasza:
Nekünk is van ilyen, eredeti adamo, és nem segít ez se :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!