Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Legalább 6 max 9 hetes terhes...

Legalább 6 max 9 hetes terhes lehetek!? Kecskeméten milyen gyorsan megy az abortusz. Várakozásra nincs ido sem szép szavakra nincs szükség, a lenyeg érdekelne! Magán uton vagy sztkn gyorsabb es mennyi penz?

Figyelt kérdés

2014. jún. 10. 17:00
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Hát nem finomkodtál =) azt gondolom kicsit nevetséges vagy. Mit tudsz te a problémákról ...valószínűleg semmit, nem kívánom neked, hogy ilyen helyzetbe kerülj, sőt sose kerülj ilyen helyzetbe, de gondolkodj ember....
2014. jún. 17. 07:03
 22/32 anonim ***** válasza:
8%
nehéz anyagi helyzet ? igaz itt többen is segitenének.. de természetesen az mind1 mert meg akarják venni a gyereked.. szánalmas a viselkedésed, egy életet ontasz ki, sajnálom a babát, tényleg szivből...ő meghal te meg élsz vigan, téged kellet volna régen elvetetni..
2014. jún. 17. 19:07
 23/32 anonim ***** válasza:
Igen abab igazad van utolsó a gyerek semmiröl se tehet védekezni kellene rendessen tudod azért a mai világba meggondolandó hány gyereket szüljön valaki mikor munkanélküliség van ?? Tudod mi van ha nemlesz munkahelye mint most nekem se akkor mi lesz ? Pedig akarnák dolgozni de sehol semmi.
2014. jún. 17. 21:26
 24/32 anonim ***** válasza:
14%
23 as vagyok, ugyan ezen mentem át, váratlan terhesség, felelőtlen voltam, biztam egy olyan "modszerben" ami előtte 2.5 évig bevált, én csináltam és az apja, én vallatam a felelőséget, a munkahelyem katasztrófa volt de volt, igaz , tudom dolgoznál, szinte semmi volt amit kerestem de tudtam h inkább nem eszünk de nem öljük meg a gyerekünket akinek a szive az én hasamban vert, eggy volt velem, kizárolag mi tehettünk rólla hogy ő jött!! mint mindenki másnál! kizárolag mi vállajuk ennek felelősségét, aki most itt alszik a kiságyban :) bennem akkor is abban a pillanatban kialakult az ösztön, az ösztön ami még egy kutyában is benne van :)egy kutyában, felmerül a kérdés higy ez az ember mivel eggyenlő vajon, feleslegesen nymom a billentyüzetet, lehet hogy már meg is ölték azt a babát, sokan meg csinják... tegyék... senki fejável nem lehet gondolkzni és lehet hogy inkább mint hogy a wc be folytsa tényleg... de alap dolgokat ne irjon már ki... meg h meg akarjál venni a gyerekét?? síralmas hogy eszük az van hozzá..
2014. jún. 17. 21:49
 25/32 A kérdező kommentje:
Te nagyon okos utolsó és a többiek akik annyira makulátlan életet éltek...mi faszt hisztek....hogy aki abortuszra megy az szórakozásból teszi? Tudom milyen döntés, bár soha ne kerültem volna ilyen helyzetbe. Ha itt lennél ahol én és én ott ahol te akkor sem irnek ilyeneket, de két dologban különbözünk, én megyek abortuszra te nem, én meg tudom gondolni a tetteimet és a szavaimat és nem vagyok egy primitív exibicionista mint te. Mert ha nincs közöd a kérdéshez és nem is tudsz érdemlegeset hozza fűzni akkor mit osztasz? A feszkót vezesd le futással.
2014. jún. 17. 23:20
 26/32 anonim ***** válasza:
71%

Szia.Hogy állsz az ügyintézéssel?Nekem is Kecskeméten volt műtétem fél éve.

Elmentem a magándokimhoz,uh-ot csinált,elküldött családsegítőhöz,ahol 2*részt vettem,visszamentem hozzá,közben adott időpontot.Bementem a kórházba reggel.Ott volt egy kórházi uh is,felvettek osztályra.9:30kor már műtöttek.Gyors volt nagyon,3 körül már mehettem haza.

2014. jún. 18. 09:24
 27/32 anonim ***** válasza:
59%

utolsó vagyok.Figyelj,aki nem volt ebben a cipőben,az az életben nem fogja felfogni,hogy ez milyen érzés.Sajnos ismerek olyan embert aki évente 3-4szer ab.ra megy.Na őt elítélem.De azt akinek becsúszik,és valami oknál fogva nem tudja vállalni,azt megértem.Azóta,hogy én is ezt éltem át,megértem.Így téged is.És ne foglalkozz vele mit mondanak a többiek.És ide ha túl is vagy rajta ne írj ki kérdést,mert olyan válaszokat fogsz kapni ami nem tesz jól az éppen sérült lelkivilágodnak.Olvass vissza mindenkit megaláznak itt ,és nagyon sajnálom őket.

Ha megkérdezhetem miért kell elvetetned a babát?Első?

2014. jún. 18. 09:27
 28/32 anonim ***** válasza:
58%

Utolsó vagyok.Bocsi a kérdésedre nem is válaszoltam.Én 6,5 hetesen mentem először dokihoz,és 8,5 hetesen volt a műtét.

szóval 2 hét.De ez a két hét hamarabb is lett volna,ha nem magándokim van,mert ő csak egy héten egyszer tud fogadni.És ha nem húztam volna az időt.Hátha változik a helyzet.Nem tudom elengedni a mai napig.2 hét múlva szülém meg:(

Sok erőt és kitartást kívánok!

2014. jún. 18. 09:34
 29/32 anonim ***** válasza:
58%

még mindig utolsó vagyok:)

30 e volt a csekken,és mivel magándoki műtött 20e-t adtunk.

2014. jún. 18. 09:36
 30/32 anonim ***** válasza:
0%

Abortus az egy gyerek elpusztitasa annyira mindegy egyszer vagy tobbszor teszed meg.

A baba szive mar dobog van keze laba nezz utana mekkora amire elveteted.

En is fizetnek erte akar a fel kezemet odaadnam erte pedig nekem van mar 4 gyerekem.

Tehat ha mar megtetted akkor nehogy mar te itelj

Ezt nem lehet kimagyarazni ha csak nem

2014. jún. 18. 09:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!