Legalább 6 max 9 hetes terhes lehetek!? Kecskeméten milyen gyorsan megy az abortusz. Várakozásra nincs ido sem szép szavakra nincs szükség, a lenyeg érdekelne! Magán uton vagy sztkn gyorsabb es mennyi penz?
Igen, rendesek voltak a dokik de én nem Kecskeméten csinaltattam konkrétan. de több dokinal is voltam magánba, sztkba, de abszolut megértőek, nekik ez rutin munka :) és mivel rutin valoszinű h nem lesz semmi komplikáció sem.
Lelkileg is jol vagyok, persze nem mondom h ez a legszebb élményem. Csak haragszom magamra de nem az abortusz miatt hanem h nem mentem el eseményutanit venni amikor éreztem h necces volt a helyzet. Ha elmentem volna raadasul csomó pénzt meg energiát, időt is megspórolok, a szörnyűségek mellett pluszba. Egyszerűen tudom h most még nem tudnék mindent megadni egy kisbabanak, de ha készen állok majd rá jöhet a baba és ez megnyugtatja a lelkem :)
Persze attól még rossz érzés de reálisan kell felfogni, nekem is lesz majd gyerekem csak egy pár év mulva es nem most :)
Kérdező!
Privát üzenetet kaptam valakitől, amiben undorítónak tartja, hogy megkérdeztem, tudok-e segíteni valamiben.
Három gyerekem van, feleslegessé vált járókával, babakocsival, kisruhákkal, egyébbel.
Lehet, hogy nem fogalmaztam elég szabatosan, de arra utaltam, ezekben szenvedsz-e hiányt, ami miatt nem vállalod a gyermeked.
Segíteni szeretnék, szerettem volna, eszembe se jutott "megvenni" a gyermekedet tőled. Nem is értem, hogyan jutott bárki erre a következtetésre!!!
Kérdező, ahogy mocskosul oltod azt az anyukát, aki segíteni akart, attól felfordult a gyomrom.
Ennél már nincs lejjebb...Végtelenül mocskos a fantáziád, vagy érintett vagy örökbeadásban is, nem csak abortuszban...
Soha nem lehet akkora baj hogy egy uj ember eletet ki kelljen oltani.
Ne olj a sajat kenyelmed miatt mert a gyerek orokke ott marad szivedbe vesve.
Az orokbeadas mindig jobb mint a halal.
Részben megértem az abortuszt igaz gyilkosság de menjünk szépen sorba.
1 a gyerek 18 éves kóráig kap családipotlékot ami nagyon kevás nekem a kollégiumra a szülök egésziteték ki a többiröl nem is beszélve
2 lesz szakmája ok na de mivan ha nemtud elhelyezkedni ? Akkor ki fedezi a további életére a pénzt ? akkor a szülök adjanak neki sajnálatból mert ugye mégis a gyermekük. Aki lepontoz egészségére én a régi munkahelyem ahol 2.5 évet dolgoztam létszámleépitésbe estem bele, most járom a cégeket amik hirdetnek már lassan 3 hete de sehova se vettek fel. Akkor kérdezem én az ilyen élet egy embernek ha nemveszik fel akkor nagyon sokat ér ??? Igen szép az élet de a megélhetéshez rezsi, ruha, élelem pénz kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!