Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Legalább 6 max 9 hetes terhes...

Legalább 6 max 9 hetes terhes lehetek!? Kecskeméten milyen gyorsan megy az abortusz. Várakozásra nincs ido sem szép szavakra nincs szükség, a lenyeg érdekelne! Magán uton vagy sztkn gyorsabb es mennyi penz?

Figyelt kérdés

2014. jún. 10. 17:00
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Nem hiszem.
2014. jún. 13. 21:27
 12/32 A kérdező kommentje:
Nagyon sejtelmes a valaszod de nem elado a gyermek. A gyerek kereskedelmet buntetik kemenyen. Nem baj? Ne nagyon probalkozz igy sztem...inkabb valaszd a hivatalos orokbefogadast. Biztosan szornyu ha valakinek nincs vagy nem lehet gyereke de ha felno mit mondasz neki vettelek mert valaki nem tudott felnevelni. A masik oldal ha megaakarja keresni a szulo anyjat az meg majd azt mondja eladtalak....sokkal nagyobb baj ez a helyzet mint hogy ilyen iranyba lehessen forditani. Az erzelmek legalabbis az enyemek nem eladok. Ha az orokbeadas megfordult volna a fejembe akkor biztosan felkerestem volna egy hivatalos szervezetet. Es olyannak adnam aki igazan szivell szeretne es nem penzel.
2014. jún. 13. 21:37
 13/32 anonim ***** válasza:

Igen, rendesek voltak a dokik de én nem Kecskeméten csinaltattam konkrétan. de több dokinal is voltam magánba, sztkba, de abszolut megértőek, nekik ez rutin munka :) és mivel rutin valoszinű h nem lesz semmi komplikáció sem.

Lelkileg is jol vagyok, persze nem mondom h ez a legszebb élményem. Csak haragszom magamra de nem az abortusz miatt hanem h nem mentem el eseményutanit venni amikor éreztem h necces volt a helyzet. Ha elmentem volna raadasul csomó pénzt meg energiát, időt is megspórolok, a szörnyűségek mellett pluszba. Egyszerűen tudom h most még nem tudnék mindent megadni egy kisbabanak, de ha készen állok majd rá jöhet a baba és ez megnyugtatja a lelkem :)

Persze attól még rossz érzés de reálisan kell felfogni, nekem is lesz majd gyerekem csak egy pár év mulva es nem most :)

2014. jún. 14. 02:56
 14/32 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező!

Privát üzenetet kaptam valakitől, amiben undorítónak tartja, hogy megkérdeztem, tudok-e segíteni valamiben.

Három gyerekem van, feleslegessé vált járókával, babakocsival, kisruhákkal, egyébbel.

Lehet, hogy nem fogalmaztam elég szabatosan, de arra utaltam, ezekben szenvedsz-e hiányt, ami miatt nem vállalod a gyermeked.

Segíteni szeretnék, szerettem volna, eszembe se jutott "megvenni" a gyermekedet tőled. Nem is értem, hogyan jutott bárki erre a következtetésre!!!

2014. jún. 14. 16:16
 15/32 anonim ***** válasza:
49%

Kérdező, ahogy mocskosul oltod azt az anyukát, aki segíteni akart, attól felfordult a gyomrom.

Ennél már nincs lejjebb...Végtelenül mocskos a fantáziád, vagy érintett vagy örökbeadásban is, nem csak abortuszban...

2014. jún. 14. 20:14
 16/32 anonim ***** válasza:
13%

Soha nem lehet akkora baj hogy egy uj ember eletet ki kelljen oltani.

Ne olj a sajat kenyelmed miatt mert a gyerek orokke ott marad szivedbe vesve.

Az orokbeadas mindig jobb mint a halal.

2014. jún. 15. 00:12
 17/32 Viktoria1978 ***** válasza:
47%
sziasztok! Lehet kicsit felreerthetö volt az anyuka valasza, de nem eszembe nem jutott volna, hogy esetleg gyerekkereskedelemröl beszel. A tisztelt kerdezö nem tudhatni milyen körökben forog. A lenyeg, arra volt esze, hogy felelötlenül teherbe esse es most minel hamarabb megölje kisbabajat. Epp most olvastam, hogy mennyien es hogyan probalkoznak, hogy gyerekük lehessen, vagy sikerül vagy nem. Ez szomoru, hogy akinek lehet az eldobja, a masik oldal pedig boldog lenne, ha teherbe eshetne.
2014. jún. 15. 08:34
 18/32 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnalom,hogy igy reagaltam, de volt aki penzt ajanlott ami elkeseritett es megilyesztett. Az ajanlat utann nem jutott eszembe a jo szandek. Sajnalom megegyszer.
2014. jún. 15. 10:15
 19/32 anonim ***** válasza:
65%

Részben megértem az abortuszt igaz gyilkosság de menjünk szépen sorba.

1 a gyerek 18 éves kóráig kap családipotlékot ami nagyon kevás nekem a kollégiumra a szülök egésziteték ki a többiröl nem is beszélve

2 lesz szakmája ok na de mivan ha nemtud elhelyezkedni ? Akkor ki fedezi a további életére a pénzt ? akkor a szülök adjanak neki sajnálatból mert ugye mégis a gyermekük. Aki lepontoz egészségére én a régi munkahelyem ahol 2.5 évet dolgoztam létszámleépitésbe estem bele, most járom a cégeket amik hirdetnek már lassan 3 hete de sehova se vettek fel. Akkor kérdezem én az ilyen élet egy embernek ha nemveszik fel akkor nagyon sokat ér ??? Igen szép az élet de a megélhetéshez rezsi, ruha, élelem pénz kell.

2014. jún. 15. 10:39
 20/32 anonim ***** válasza:
40%
Én ezt szély szerint nem értem, miért kell ilyen kérdésekkel felborzolni a kedélyeket ??? miért kell többgyerek anyukáknak olyanokat olvasnia amit te kérdeztél, volt eszed teherbe esni drága szivem?? hús vér gyermeked növekszik a szived alatt minen nappal erősebb gyermek lesz, lehet hogy csak pár mm de dobog a szive ember ??? ha teherbe esél ( persze védekeztél) akkor fel kéne nőni a feladathoz, ezt ahogy olvasom egy gyáva ember irta, akinek foggalma sincsen ugylátszik arrol hogy mi az hogy felelősség, az a baba nem tudja megvédeni magát nem tud semmit tenni amikozben egy szivócső darabokra tépi a koponyáját összeroppantják és ez " rutiin" eléggé elkeseritő, ha meg akarja valaki ezt tenni tegye mindenki tudja még az is akinek nem volt hogy hogy működik, tudod vanak ám olyanok is akik vállalják a felelősséget, és akkor azt kmauzod hogy volt már olyan hogy pénz kináltak érte? ugyanmár ez mentés, én nem tudom megérteni... szexhez azért volt kedved mi ????? atya isten pontozzatok le mert én nem tudom megérteni...
2014. jún. 16. 18:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!