14-15 hetes terhességet hogy lehet elvetetni? És ki csinál ilyet, melyik kórházban? Nem beteg a babám, csak a férjemet eddig nem győztem győzködni hogy tartsuk meg, de ő egyáltalán nem akarja ezt a babát. Volt már valakinek ilyen esete?
Szia!
Jól írták a többiek, a 12. hétig lehet elvetetni.
Van már gyermeketek? Szerintem nem kell cuccolnod, és otthagynod, ha egyébként működik a kapcsolatotok. Amint más is írta, a férfiak később érnek meg az apaságra, pláne, ha becsúszott babáról van szó.
Adj neki időt megbarátkozni a dologgal, bár nyilván most mosolyszünet van köztetek-hogy finoman fogalmazzak.
Vidd el a következő Uh-hos vizsgálatra, lassan mozogni kezd a baba 8mármint te érzed majd), mondd el neki, ha majd mér kívülről is érezheti, kérd meg, tegye oda a kezét.
Apás szülésre nem muszáj rávenned, de egyébként lehet, hogy jót tenne. és szülés után valószínűleg odalesz majd a babától. A helyedben én ráhagynám a névválasztást is, mint gesztust.
Én 17 hetes vagyok, gondolom, akkor novemberre vagy kiírva te is, ha gondolod, csatlakozz hozzánk a babaneten, van egy zárt topic (2014 novemberi babavárók zárt), jelentkezz. :-) Priviben megírom, melyik vagyok én, ha szeretnéd :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!