Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » 14-15 hetes terhességet hogy...

14-15 hetes terhességet hogy lehet elvetetni? És ki csinál ilyet, melyik kórházban? Nem beteg a babám, csak a férjemet eddig nem győztem győzködni hogy tartsuk meg, de ő egyáltalán nem akarja ezt a babát. Volt már valakinek ilyen esete?

Figyelt kérdés

2014. jún. 5. 13:19
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utolso ugy tunik hogy megsem tudja minkdenki mert az elso valaszolo is nagyot okoskodott :)
2014. jún. 5. 19:27
 12/26 anonim ***** válasza:
78%

Szia!

Jól írták a többiek, a 12. hétig lehet elvetetni.

Van már gyermeketek? Szerintem nem kell cuccolnod, és otthagynod, ha egyébként működik a kapcsolatotok. Amint más is írta, a férfiak később érnek meg az apaságra, pláne, ha becsúszott babáról van szó.

Adj neki időt megbarátkozni a dologgal, bár nyilván most mosolyszünet van köztetek-hogy finoman fogalmazzak.

Vidd el a következő Uh-hos vizsgálatra, lassan mozogni kezd a baba 8mármint te érzed majd), mondd el neki, ha majd mér kívülről is érezheti, kérd meg, tegye oda a kezét.

Apás szülésre nem muszáj rávenned, de egyébként lehet, hogy jót tenne. és szülés után valószínűleg odalesz majd a babától. A helyedben én ráhagynám a névválasztást is, mint gesztust.

Én 17 hetes vagyok, gondolom, akkor novemberre vagy kiírva te is, ha gondolod, csatlakozz hozzánk a babaneten, van egy zárt topic (2014 novemberi babavárók zárt), jelentkezz. :-) Priviben megírom, melyik vagyok én, ha szeretnéd :-)

2014. jún. 6. 19:57
 13/26 anonim ***** válasza:
0%
Bizony 2 - 3 héten múlt elkéstél az abortuszról. Hacsak az orvos megnem szán és más hetet ránem ír a papírodra pénzért. Te megtartanád szives szerint kérdezö ? Én értelek a családi béki is fontos de én megtartanám a gyereket.
2014. jún. 6. 23:16
 14/26 anonim ***** válasza:
61%
Utolsó! Semelyik orvos nem kockáztatja a diplomáját egy nyilvánvalóan majdnem a dátumnál egy hónappal nagyobb babának az elvételével!!! Tudod, hogy miket javasolsz?? A késői abortuszoknak még ma is nagyobb az a szövődményi esélye, hogy nem lehet többet gyereke a kérdezőnek...
2014. jún. 7. 16:10
 15/26 anonim ***** válasza:
11%
hát gondoltam pénzért minden megoldható hisz írtátok itt már van mikor 12 hét után is elvetethetö a gyerek ha beteg. Továbbra is az a véleményem az orovos orvosok zsebébe pár 10 ezres és megoldják a dolgot. Akkor angliában meg asszem ausztriába mért végzik el 24 hétig ? Az tényleg nagy teljesen kifejle baba
2014. jún. 7. 17:37
 16/26 anonim ***** válasza:
87%
Nem tudom, hogy van-e már gyereketek. Én 37 évesen lettem terhes s harmadik gyerekemmel, már az engedélyem is megvolt az abortuszra, csak az időpontot kellett volna megbeszélni az orvossal. Amíg a papír nem volt a kezembe addig minden egyszerűnek tűnt...a lényeg, hogy nem tudtam megtenni. Még az anyukám is azt mondta, hogy nem vagyok normális. Két fiú után született meg a lányom. Az első napokban csak néztem és sírtam a boldogságtól. Életem legjobb döntése volt, hogy nem mentem el. Az egész család imádja. Ma 17 éves gyönyörű és okos nagy lány. Csak azért írtam, hogy ne ess kétségbe mert már késő. Imádni fogjátok, ha férjeddel rendben van a házasságotok nem lesz gond. Ő lesz a legjobban oda a babáért. Már másoktól is hallottam, hogy a nem tervezett gyerek milyen nagy boldogság.
2014. jún. 7. 20:49
 17/26 anonim ***** válasza:
16%
Pénzért minden megoldható. csak jó sok kell belöle. angliát is írtátok ott 24 hetes korig elveszik sajna a magzatot akkor nem értelek hogyhogy nemlehet ???
2014. jún. 8. 09:52
 18/26 anonim ***** válasza:
Nagyon is rosszzl tudja az a valaszolo aki szerint nem kockaztatna a doki a diplomajat. Egyik ismerosomnek is elvettek a babat pedog boven tul volt a 12. Heten csak keson jottek ra hogy megsem kell gyerek...
2014. jún. 8. 13:37
 19/26 anonim ***** válasza:
4%
persze hogy el pár 10 ezresnek senki se tud ellenálni. Minden megoldható. Utosló hány hetes volt amugy a magzat ? Ha itt nemakaraod kiirni privátba megmondod ?
2014. jún. 8. 14:40
 20/26 anonim ***** válasza:
42%
Akartak a babat. 20 hetes volt a lany mikor mondta a srac hogy neki megsem kell a gyerek. A lany megszulte halva a babat. Aztan lett egy kislanyuk. Nem reg elhunyt a leanyzo sajnalatos modon pedig csak 1 eves volt. Most ujra terhes a lany. Semmi megbanast nem erez :( ez sajnalatos dolog
2014. jún. 8. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!