Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Hogyan lehet együtt élni a...

Hogyan lehet együtt élni a tudattal, hogy abortuszod volt? Neked hogyan sikerül (t)?

Figyelt kérdés
2014. máj. 20. 21:53
1 2 3
 21/27 Dudok Andrásné ***** válasza:
59%
Nekem 25 évesen az eskűvőnk előtt 1 honppal ment el a babám.Betartva az 1 évet,majd szültem 2 lányt és 2 fiut 35 éves koromig.Persze utána volt nekem is terhességmegszakitásaim, de soha nem ugy gondoltam rá,mint egy meg nem született gyermekre.Imádom a gyerekeket és nem meggondolatlanul szűltem öket. Ma 60 éves vagyok, 2 unokával. Ne rágódj a multon,neked lennék nem őrizgetném az ultrahang képet sem. NÉZZ előre,ha szülni fogsz remélem feledésbe tudod a rég sérelmeit.Hidd el nekem is volt bőven.4 gyerekkel váltam el semmi nélkül,otthagytam lakást, kocsit.22 éve és soha nem bántam meg semmit!Persze ha nem lehet majd gyereked akkor se magad ostorozd, az élet nem egyszerű!!!
2014. máj. 27. 16:25
 22/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenki őszinte válaszát. Sokat tanultam belőlük.

Kedves Utolsó!

Miért gondolsz az elment magzatodra babaként és miért nem tekinted meg nem született gyermekednek az abortált magzatodat? Mi a különbség tudatilag és érzelmileg?

2014. máj. 28. 09:08
 23/27 anonim ***** válasza:
0%
Mert egy élölény egy ember. Na gyere pontozz le !
2014. máj. 28. 09:11
 24/27 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Ki pontoz le téged? Ha nekem szántad a hozzászólásodnak ezt a részét, akkor nem érzem találva magam. Senkit nem pontoztam le és nem is fogok. :)

2014. máj. 28. 12:40
 25/27 anonim válasza:

1.

Ami tegnap volt, azon már úgy sem tudsz változtatni, mert az a múlt, elmúlt. A múlt pedig halott.

A jelen van, Jelenlét, a most-ban élünk.

Aki a halállal foglalkozik az a halálnak él.

2.

Akkor, ott, az jó döntésnek látszott, utólag okoskodni nem érdemes.

Az életben rengeteg döntést hozunk így tanulunk.

3.

Talán ez volt a sorsod. Ezt kellett megélned, megtapasztalnod.

A múlt elmúlt,változtatni rajta nem lehet.

A most, van, benne élet van.

A jövő még nem jött el.

Élj a most-ban, mert az az élet és ez határozza meg a jövődet.

2014. máj. 29. 09:46
 26/27 Csomorkány ***** válasza:
55%

Van itt egy értelmes web-oldal. Pontosabban a web-oldal olyan, amilyen, de a program, amit hirdet, tényleg jó:

[link]

2014. jún. 1. 18:25
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy tudtam és a mai napig tudom, hogy akkor és ott, annak a helyzetnek megfelelő döntést hoztam, így nincs min rágódnom. És az is fontos volt, hogy nem úgy mentem abortuszra, hogy közben azon jajgattam, mennyire szeretném a szívem mélyén ezt a gyereket. Határozottan állítom, hogy akkor kell jól meggondolni, mert azt a gyereket soha többé nem ismételheted meg (visszafordíthatatlan) illetve csak NEKED szabad erről véglegesen dönteni, külső kényszernek tilos engedelmeskedni (anyagiak, szülők, férfi).
2014. júl. 17. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!