Hogyan lehet együtt élni a tudattal, hogy abortuszod volt? Neked hogyan sikerül (t)?
Köszönöm mindenki válaszát.
A házépítéses történet nekem a Kőmíves Kelement juttatja eszembe...
Nekem azóta nem fáj, hogy "visszakaptam" azt a picit a lányom személyében.
2hetes túlhordásban voltam, és cca ugyan akkor született a lányom, mint Ő született volna. Ugyan abban a kórházban, és ugyan annál az orvosnál, aki műtött. Azóta nem zaklat fel a múlt.
www.terhessegkozpont.hu
Ők segítenek
Imádkozni sose késő. Irgalmas az Isten. Ha valaki megbánja, és erős elhatározása, hogy most már másképp döntene, akkor forduljon bátran a könyörülő Istenhez. Aki teremtett minket, az elég hatalmas ahhoz, hogy helyrehozza, amit elcsesztünk. Csak kérjük Tőle.
Súlyos hiba viszont önigazolással vesztegetni az időt, amit szintén Istentől kaptunk. Lényeges mentő körülmények persze lehetnek, pl. fönt a dicső anyós nyomása, de ezeket csak azután van értelme fölsorolni, ha a saját részünket megbántuk. Ez amúgy minden bűnre áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!