Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Hogyan lehet együtt élni a...

Hogyan lehet együtt élni a tudattal, hogy abortuszod volt? Neked hogyan sikerül (t)?

Figyelt kérdés
2014. máj. 20. 21:53
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
10-es! Nagyon sajnálom. Szomorú történet!
2014. máj. 21. 19:38
 12/27 anonim ***** válasza:
65%
Nehéz,mert mindig eszėbe jut az embernek.De ilyen az ėlet,nem mindig hoz az ember jó döntést.El kell fogadni,hogy ez törtėnt,vėgig lehet gondolni,hogy miért,hogyan jutott az ember idáig és sajnos,ennyi.
2014. máj. 21. 22:47
 13/27 anonim ***** válasza:
46%
10. válaszoló:Anyósodék fenyegettek meg?Bakker,de hát az Ő unkájukkal voltál terhes!!!Együtt maradtatok, a ház felépült.Most már jöhet az unoka?!?!Az előző baba pedig akadály volt?Istenem,az ilyen ember(mint az anyósod) tűzre való.3 gyerekes
2014. máj. 22. 00:53
 14/27 anonim ***** válasza:
82%
A 13. vagyok.Különben soha nem volt abortuszom(ennek ellenére senki felett nem ítélkezem(csak véleményt mondok),mert ítélkezni nincs jogom.És már nem is lesz,mert lassan 42 éves leszek,és elköttettem magam.
2014. máj. 22. 00:57
 15/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenki válaszát.

A házépítéses történet nekem a Kőmíves Kelement juttatja eszembe...

2014. máj. 22. 07:33
 16/27 anonim ***** válasza:

Nekem azóta nem fáj, hogy "visszakaptam" azt a picit a lányom személyében.

2hetes túlhordásban voltam, és cca ugyan akkor született a lányom, mint Ő született volna. Ugyan abban a kórházban, és ugyan annál az orvosnál, aki műtött. Azóta nem zaklat fel a múlt.

2014. máj. 22. 13:06
 17/27 anonim ***** válasza:
0%
Utólag csak báni lehet a dolgot hogy igy döntötél de semmit se tudsz csinálni imádkozni max. Az abortusz elöt kellet volna ezt kérdezned magadtól most megtörtént már éld rendesen az életed ha nem akarsz idegileg tönkremenni.
2014. máj. 23. 14:35
 18/27 anonim ***** válasza:

www.terhessegkozpont.hu

Ők segítenek

2014. máj. 25. 22:51
 19/27 Csomorkány ***** válasza:
45%

Imádkozni sose késő. Irgalmas az Isten. Ha valaki megbánja, és erős elhatározása, hogy most már másképp döntene, akkor forduljon bátran a könyörülő Istenhez. Aki teremtett minket, az elég hatalmas ahhoz, hogy helyrehozza, amit elcsesztünk. Csak kérjük Tőle.

Súlyos hiba viszont önigazolással vesztegetni az időt, amit szintén Istentől kaptunk. Lényeges mentő körülmények persze lehetnek, pl. fönt a dicső anyós nyomása, de ezeket csak azután van értelme fölsorolni, ha a saját részünket megbántuk. Ez amúgy minden bűnre áll.

2014. máj. 26. 15:23
 20/27 anonim válasza:
Én 19 éves voltam amikor terhes lettem.Fogamzásgátlót tablettát szedtem, de volt egy tüdőgyulladásom amire antibiotikumot kaptam. Megszakított együttléttel szeretkeztünk ,de kicsit elbénáztuk,úgyhogy másnap elmentem orvoshoz, hogy adjon a biztonság kedvéért egy 72órás tablettát. Dokinak elmondtam mindent (tabi+antibiotikum stb.),baszott visszahívni kontrollra. Ezek után kiderült hogy terhes vagyok. Abban az évben voltunk első évesek egyetemen,szüleink tartottak még el,egyszerűen nem láttunk más lehetőséget. Tudom szerényebb körülmények között is lehet kiválóan gyereket nevelni,nem ettől függ, de nem akartuk otthagyni az egyetemet. Én folyamatos belső vívódásba voltam,gyakorlatilag szétszedtem magam,hogy milyen ember vagyok, és hogy tudok ilyen önző lenni, stb. Abban a lelki állapotban azt hiszem engem az a tortúra amit át kellett élni az viselt meg a legjobban, gondolok itt a gyerekvédőnőnek csúfolt valakire aki azt mondta nekem, hogy szüljem meg és adjam örökbe.(Azóta sem értem miért lenne jobb az egy gyereknek,hogy abban a tudatban él,hogy nem kellett az anyukájának). Nekem az első pár év volt nehéz, nem beszéltem róla senkinek, csak vádoltam magam. Aztán kb úgy 3 évvel később kifakadt belőlem az egész keserűség, és elmúlt. Jelenleg 11 év telt el, most vagyunk nagy babagyártó projektben a párommal :) néha még eszembe jut,de már nem úgy..Erre mondják azt, hogy az idő mindent megold.
2014. máj. 27. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!