Miért ilyen felelőtlenek az emberek?
Miért kell beleszólni mások életébe?????Tudom ez egy anonim oldal,és név nélkül irtad a sztorit,de már ez sem szép dolog,hogy itt ki teregeted kér ember magánéletét.
Ha rossz lesz nekik lesz rossz,nem neked,ha meg jó akkor sincs hozzá semmi közöd.
Ők mások,nem olyanok mint Ti,ők lehet nem tudják rendezni a dolgaikat.Hagyd rájuk a döntést.
hááát, ha ez a nő harminc évesen ilyen meggondolatlan és könnyelmű, talán jobb is, ha nem szül gyereket.
borzasztó dolog ez az elvetetés, főleg ennyi idő után, de az ő életét is befolyásolja a dolog, tehát ővé a döntés.
szerintem ne foglalkozz velük, mert feleslegesen bosszankodsz, mérgelődsz, esetleg bánkódsz, szomorkodsz mások miatt.
az energiáidat használd inkább saját életed és szeretteid táplálására, szeretgetésére.
nem vagyunk egyformák, vannak, akik nem tudnak élni az élet adta ajándékokkal. ez van.
ui. rohadt felelőtlen a nő, és sajnálatos, hogy elveteti a kisbabát. nem lehet mindent megoldani azért, én már csak tudom, a párommal mi már nem tudunk túljutni egymás iránt érzett kiábrándultságunkon, mi már csak a gyerek miatt vagyunk együtt. és hiába segíthetne az én szeretetem például, ha ő nem akarja, ha passzivitásba ment át... lehet, ilyen gond van annál a párnál is. nem működik mindig minden, sajnos.
Nem normális sem a pár sem a nő családja ha szerintük ez normális.
Aki meg nem éri minek foglakozik a kérdező vele, minek válaszol. Ő se foglalkozón ezzel a kérdéssel aztán kész.
Nálunk is nagyon hamar jött a baba. Alig voltunk akkor még együtt.
Most 2 hetem van még, és a kezünkben lesz a picink. Eszem ágában sem lett volna elvetetni. Apuka is boldog, már várja a kicsi lányát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!