Mért ilyen felelőtlenek az emberek?
14.05 miért ne lehetne elmesélni,ha ugy van?miért ne lehetne öket bátoritani,okositani?miért ne lehetne őket jó utra tériteni? mert gonoszkodni könnyebb?
kérdezö te is inkább a baba javát néznéd,és segitenél nekik szóval ha máshogy nem tudsz,mert ez nem vezet sehova!
hát én pont a baba javát nézem ezért is idegesit a dolog.de én mit csináljak? mit tudnék én kezdeni ha még a saját annya is támogatja holott tisztában van a körülményekkel.jo hogy már nem én vagyok a hibás mert nem állok oda és dumálok tök feleslegesen mert én ismerem öket és tudom hogy felesleges lenne,és nem vágyom arra hogy mindenki engem csesztessen hogy milyen vagyok hogy igy látom a helyzetet.én is kismama vagyok és nincs kedvem belefolyni egy ilyenbe és idegesiteni magam meg halgatni a szidkolozást mert az nem tenne jot....és az én babám mindennél fontosabb.én ugy döntöttem felnött emberek el tudják dönteni hogy mita akarnak én nem szolok bele mások dolgába...ide meg azért irtam ki a kérdést mert éppen ezen gondolkoztam hogy mi lesz a gyerekkel és kiváncsi voltam mások hogy vélekednek erröl.
mindenesetre tényleg nehogy már nekem kelljen rosszul éreznem magam mert nem szolok bele mások életébe.tény hogy fel kéne valakinek vilégositani öket ha már akinek a feladata lenne nem teszi...de az nem én leszek...egy babát elvesztettem ezt nem fogom mások hülyesége miatt!és ezért nem akarok veszekedni senkivel..mert az elnne a vége ha felhoznám.én lennék a világon a legrosszabb ember mert nem értem meg.
14.32 vagyok.
szép szóval csak ugy mellékesen megkellene jegyezni,hogy minden hónapban félrekéne tenni egy kis pénzt,mert jol fog jönni ha meglesz a pici.az anya pedig elmehet tanulni,azért is jár a minimálbér.az apának megfelelő munka ,megfelelő albérlet stb.lehetne ugy is mondani mintha magadrol beszélnél mit szeretnél,hogy szeretnéd a fentieket,hátha veszik a jó példát.de mindenképpen szép kedves szóval,többre megy vele az ember mint hangos ordibálással,vagy kioktato stilussal.A jo szót meghallja a fül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!