Normális? Az emberek ennyire felelőtlenek?
Azt állítani,hogy bullmaci az anya na az már vicc.Mellesleg mi a fenének kell 2 teljesen eltérő kutyát összerakni?
#2 Do you believe:
A keverékekkel semmi baj. A sok idióta sejthalmazzal van a baj, akik képtelenek elzárni a szukájukat, mikor tüzel, vagy ivartalanítani, vagy "jajj de hát hadd tapasztalja meg az Anyaságot", vagy "jajj az ivartalanítás barbár dolog, te örülnél, ha kiherélnének?!" vagy "jajj de hát a Buksi is milyen cuki volt kicsinek, és különben is már hárman mondták, hogy kéne nekik a picik közül", vagy "jajj, hát ez besikerült, igen, de jó gazdát szerzünk nekik, ígérjük", vagy "jajj de hát a kölyökkutyák olyan cukik és édesek és babaszagúak és pihepuhák, akarok velük játszani sokat" vagy "jaj, hát a gyerekek legalább lássanak ilyet is".
Ez a baj!!! Nem a keverék kutyák, akik ugyanolyan érző, gazdájukat rajongásig imádó lelkek, mint akármilyen fajtatiszta kutya! De tele vannak velük a menhelyek és sintértelepek, meg a hátsó udvarok, ahol tovább szaporodnak keresztül-kasul, ellenőrizetlenül, ők és a pihepuhából naggyá és kevéssé cukivá növő kölykeik.
Azt tudom,hogy lehet kölykük,de miért nem lehet elzárni őket.
Nem vagyok odáig az ilyen "véletlen" becsúszott dolgokért.Ha valaki felelősségteljes megoldható a nem kívánt alom,akár ivartalanítással is (ami a legegyszerűbb és legjobb megoldás).
Én is azt néztem,hogy az anya inkább staff keverék,mintsem bullmasztiff.na most erre mit lehet mondani,ha valaki a saját kutyája fajtáját nem tudja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!