Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire felelőtlenek az emberek? Vagy csak simán tudatlanok?
Képtelenek arra h normálisan védekezzenek aktus közben. Naponta több olyan kérdés is van itt h "terhes lehetek-e?" "miért nem jött meg".
Megszakítás, későn felvett gumi, felelőtlen gyógyszer használat.....stb
És nem csak a fiatalok, mert megszakításra többször is írják felnőtt emberek hogy x éve így védekezik. Jó neki bejött. Mázlija van, de ez nem azt jelenti h senki nem eshet így teherbe.
Inkább Felelőtlenek.De ez csak velem egyidős tinikre értem.
17/F
Felelőtlenek, valóban.
Én ezt az idősebb generációk hibájának IS érzem.
A friss korosztály nagyrészt tiltásokat kap, mit nem szabad.
Azt gondolom, a szülők felelőssége elsősorban, őszintén beszélni és lekötni a gyerekét.
De manapság ki ér erre rá?
Rohanás, rosszkedv, gyermekét egyedül nevelő szülő, és a Internet és TV mocskai.
Nem tudom, hogy miért ilyen hülyék és felelőtlenek.
Pár napja is összeszólalkoztam valakivel, aki a megszakításost (spermicid nélkül) favorizálta úgy, hogy nyíltan bevallotta, hogy nem érdekli, nem tartaná be, ha besikerül szimplán kikapartatja. DE eddig még nem volt baja és nem is lesz, mert ő ÜGYES.
7-es!
-Láttál te már női óvszert valaha? Fellelhető a drogériák, vagy a gyógyszertárak polcain? Nem. Akkor?
-A spirált nem javasolják és a legtöbb helyen nem is helyezik fel nem szült nőknek.
-A sürgősségi tabletta NEM rendszeres védekezésre való, hanem arra, ha a többi módszer csődöt mondott.
-A spermicid önmagában NEM véd kellőképpen, a férfi közreműködése (megszakítás) kell, hogy elfogadhatóan hatékony legyen ez a módszer.
-pesszárium szintén nem kapható itthon, Németországból kell rendelni úgy, hogy előbb a nőgyógyász méretet vesz
->
így hellyel közzel csak a tabletta vagy a (férfi) óvszer marad, ha védekezni akar az ember
Igen, az egyik a férfi felelőssége (és a nőé, hogy felhúzassa vele).
A hőmérőzést, naptármódszert direkt nem is említettem, mert az nem védekezés, hanem arra való, hogy a teherbeesés esélyét NÖVELJE valaki vele.
Költöttem most egy elméletet.
A lányok már 13-14 éves korukban elkezdenek úgy öltözni, nint egy ringyó, buliznak, isznak. Mivel nőiesen néznek ki, az idősebb pasik kapva kapnak az alkalmon,felszedik őket. Mikor szexre kerül a sor, a kislányban talán ébredne némi félelem, hogy védekezni kéne, stb. Erre mit csinál a pasi? Hülye lenne gumit húzni, ha már itt van egy kis szűzlány, akivel azt csinál, amit akar. Azt mondja a lánynak, hogy "Igen? Kéne a gumi? Hát akkor húzzál innen, mert én aztán fel nem veszem!"
És a lány beijed, hogy szégyenben marad, meg nem tud mivel vagánykodni a többieknek. ŰOzt' szexelnek gumi nélkül. VÉGE
Nem mondom, hogy minden esetben így van, de sűrűn megesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!