Mennyi ideig változtathatok a döntésemen?
Figyelt kérdés
Ha rájövök hogy mégis inkább terhesség megszakítását szeretném azt hány hetes korig tehetem?2014. ápr. 11. 12:47
11/14 anonim válasza:
Csak azèrt ne vetesd el mert pánikba estèl. Biztos fogod szeretni csak most mèg ezt nem èrzed.
12/14 anonim válasza:
Magzatka?? Ne már...
Lehet, hogy szeretni fogod, ha megszületik, de az is lehet, hogy megbánod. Azt döntsd el mi lenne fájdalmasabb? Leélni egy életet azzal a tudattal, hogy volt egy abortuszod, vagy azzal, hogy van egy gyereked akit nem akartál, és megbántál.
13/14 anonim válasza:
Sajnálom, hogy kételkedsz... rossz érzés lehet.
Én mindent megtennék, ha nem veszítettem volna el a babámat másfél hónapja (nem terveztük, van már két gyermekünk, "becsúszott" valahogy óvszer mellett).
Én mindenképpen rábeszélnélek, hogy megtartsd, de ez a te felelősséged, neked kell eldöntened.
Sok sikert! Remélem, hogy közben meggondoltad magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!