Most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kezdem az elején:6 éve vagyunk vagyis már csak voltunk eggyutt a párommal.Van egy 3éves kisfiunk.Minden rendben volt velunk egészen addig amig 1 éve uj munkahelye nem lett.Azota nem hogy megváltozott,hanem teljesen az ellentéte annak akibe én beleszerettem és akivel eddig eggyutt éltem.Nem foglalkozik se a gyerekkel se velem,soha nem játszik a kicsivel.Nem komunikálunk ha beszélgetni akarok az a válasz hogy hagyjam békén,vag egyszeruen nem figyel,rám sem néz.Munka után vagy számitogépezik vagy autozik a városban mint valami tini.A pénz ugy szorja mintha sok millionk lenne a bankban,pl ha van 10ezer ft a tárcájában az ugy eltunik mintha ott sem lett volna és nem tudja megmondani hogy mire koltotte.Ezt nehéz leirnom de elofordult az is hogy bántott.

Kb 1 honapja ugy dontottem hogy vége inkább egyedul mint egy ilyen kapcsolatban.Rá pár napra volt anyosom szulinapja és mivel mi nagyon joban vagyunk annak ellenére hogy már nem voltam eggyutt a fiával,elmentunk mi is a kicsivel.A szulinaprol az expárom hozott haza minket.Kérdezte hogy be e johet kicsit beszélgetni,hát án be engedtem.Bocsánatot kért mindenért,szerelmet vallott hogy o mennyire szeret,egyszeruen azt hallottam tole amit már egy éve hallani akartam.Olyan volt az az este mint a legeslegelején.Tényleg elhittem neki hogy megváltozik és innentol kezdve megint boldog család leszunk.Azért az eszem azt sugta hogy ne éljem bele magam tulságosan,és neki is elmondtam hogy ez a legutolso esélye,de annyira jo volt megint picit boldognak lenni.Utána megtortént az aminek igy utolak nem kellett volna és ami miatt most a fejem fáj.

A boldogság sajnos pár hétig tartott utána kezdett minden visssza állni a "régi" kerékvágásba.Most pénteken ossze vesztunk és megint bántott.Eljátszotta az utolso esélyét is hogy mi még valaha boldog család legyuk.Ossszepakoltam a cuccait és kitettem a lakásbol.

Uj életet fogok kezdeni,szeptembertol megyek vissza dolgozni a kisfiam ovodába és mult héten beiratkoztam egy suliba is.

A gond az hogy ma reggel pozitivat teszteltem,most teljesen osszetortem.Duhit hogy 8 éve szedem ugyan azt a gyogyszert (csak amikor babát szerettunk volna és a terhesség alatt nem szedtem,és szulés után még fél évig Azaliát szedtem)soha egy szemet sem hagytam ki,nem volt hasmenésem nem vettem be uj gyogyszert akkor mégis hogy lehetek terhes?!Teljesen ki vagyok,nem tudom hogy mit tegyek jelenleg ugy érzem az abortusz tunik a legjobb megoldásnak.

Az hogy ujra kibékuljnk teljességgel kizárt.Egyedul pedig nem fog menni,igy is anyukám segit nekunk szeptemberig amidg nem tudok munkába állni.A bolcsi nálunk kizárt mert itt 100ezer ft/ho az én fizetésem pedig nem sokkal tobb.

Tényleg ugy látom nincs más megoldás,nem tudom hogy fogom ezen az egészen tul tenni magam!

Elnézést hogy ennyire hosszu lett és olyasmit is bele irtam ami eredetileg nem tartozott a kérdésemhez,de én sajnos nem tudom ezeket kivel megbeszélni és jol esett kicsit ki irni magambol.

2014. márc. 16. 11:02
 1/4 anonim ***** válasza:
95%

Na, jöhetne nekem az abortsz-ellenesek, de én ebben az estben sajnos elvetetném. Egyedül az anyagiak miatt nem megy, a papára meg nem lehet számítani.

Természetesen én nem akarlak rábeszélni (adja isten, h változás legyen nálad/nálatok, és nem kelljen az a drasztikus dolog), de én ezt tenném.

2014. márc. 16. 11:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ulj le nyugodtan es gondold at mi szol mellette es mi ellene. Hogy te mit szeretnel es mit tudnal megadni neki.
2014. márc. 16. 11:35
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél, de fel a fejjel, valahogy kilábalsz belőle!

Én abortusz ellenes vagyok, szóval inkább hallgatok, csak az elhatározásodban szeretnélek megerősíteni, hogy soha többé ne békülj ki ezzel a férfival. Aki egyszer bántott, megteszi többször is (ahogy nálatok is előfordult már), szóval ne hagyd magad soha semmivel lekenyerezni, mert ez nem lesz jobb, csak rosszabb!!

2014. márc. 16. 11:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Gondold végig,mit szeretnél 5 év múlva?Egy 8 és egy 4 éves gyereket?Vagy csak egy 8 éveset.Most biztos nehéz és be vagy pánikolva,higgadj le és úgy gondold át.

Én megtartanám.

2014. márc. 18. 23:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!