Miért van itt ennyi gyökér ember?
Figyelt kérdés
Szánalmas,hogy ezt a kategóriát olyanok olvasgatják,akik full abortusz-ellenesek olvassák, és ha akár egy fiatal lány, vagy idősebb nő írja,hogy elvetette/el akarja vetetni az embrióját,akkor mindenki rátámad, hogy ne tegye, bűn, megbánja, stb..., de én meg le vagyok szólva , hogy 21 évesen hogy az istenbe mertem , hogy volt pofám bevállalni a gyereket? Ilyenkor hol vannak a nagy abortusz-ellenesek hm?2014. márc. 11. 18:57
21/24 anonim válasza:
Ez engem is erdekelne. Hogy lehet az hogy ha fiatalon munka nelkul szuloi segitsegre szulsz az elitelendo ha elveteted az is. De ha mar uton a baba mi a helyes? S miert itelkeznek latatlanban.
22/24 anonim válasza:
Itt minden sz*r amit teszel... Fiatal vagyok, megtartottam a babát... Szerintem ha tudnák a koromat, le lennék hurrogva, bár nem hat meg... Ha elveteti az ember akkor az a baj... Itt nincs aranyközépút...Valakinek úgysem fog tetszeni a döntésed...
23/24 anonim válasza:
Akkor még egyszer leírom a gyereket nem a gólya hozza, hogy egyszer csak ott legyen.
24/24 A kérdező kommentje:
19,20-as válaszolók, na pont az ilyen emberekről "beszéltem" mint ti..20as ez meg egyenesen nevetséges amit írtál. Magadat minősîted :) téged is meg kellene cibálni, hátha helyrebillene az ostoba kretén gondolkodásod, bár az ilyenek javíthatatlanok, mert azt élvezik, ha másnak beszólogathatnak névtelenül, gép mögül, mert amúgy semmibe vannak véve. Sajnállak! Az meg , hogy nem bírom a kritikát nevetséges, ugyanis azt nem bírom csak , hogy el vagyok ítélve azért is, ha fiatalon szülök(pedig a háttér megvan.. Azért îrom ezt mert az okosok ezt fújják..) de azért is el lennék, ha elvetettem volna.. De látom nem csak nekem tűnt fel, hogy ennyi értelmiség van itt, meg hogy az ember mindenért le van hurrogva..:)
2014. márc. 13. 07:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!