Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Miért van itt ennyi gyökér ember?

Miért van itt ennyi gyökér ember?

Figyelt kérdés
Szánalmas,hogy ezt a kategóriát olyanok olvasgatják,akik full abortusz-ellenesek olvassák, és ha akár egy fiatal lány, vagy idősebb nő írja,hogy elvetette/el akarja vetetni az embrióját,akkor mindenki rátámad, hogy ne tegye, bűn, megbánja, stb..., de én meg le vagyok szólva , hogy 21 évesen hogy az istenbe mertem , hogy volt pofám bevállalni a gyereket? Ilyenkor hol vannak a nagy abortusz-ellenesek hm?
2014. márc. 11. 18:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
40%
Már megbocsáss, de 21 évesen felnőtt nő vagy! Miért lenne baj, hogy szülsz? Aki beszól, annak a véleményét engedd el a füled mellett. Ennyi. De ne fecsérelj több szót, meg időt az egészre, mint amennyit megérdemel.
2014. márc. 11. 19:31
 12/24 anonim ***** válasza:
80%
#4 az is unalmas, hogy állandóan csak leburrogják az abortuszra készülő vagy fiatal, esetleg túl öreg kismamákat, miközben nem is a kérdésre adnak sokan választ. Szerintem egy épelméjű ember sem viccből megy abortuszra, hanem megvan rá az oka, ami lehet, hogy neked nem ok, de neki igen. Nemkívánt gyerekként élni amúgy is nagyon fájdalmas, ismerek ilyen embereket, lelkileg sokkal rosszabbul viselnek el mindent.
2014. márc. 11. 19:32
 13/24 A kérdező kommentje:
hát ez jó kérdés, hogy miért lettem lehurrogva, de élőben is annyi megvető pillantást kaptam az utóbbi hónapokban, hogy el se hinnétek..
2014. márc. 11. 19:44
 14/24 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz az ilyen dolgokkal, én is 21 évesen szültem, azon kívül, hogy iszonyatosan bunkók voltak az orvosok végig, más negatívumot nem tapasztaltam. Csak magaddal és a babáddal törődj.
2014. márc. 11. 20:15
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Na, ha tudnád, én privátban milyeneket szoktam kapni... Múltkor féltékeny voltam a férjemre, jó, igaz, alaptalanul, na amit én kaptam privát üzenetben utána. Pl. hogy dö...göljek meg. Amúgy csak röhögök rajta. Egyszer leírtam, hogyan halt meg a húszéves öcsém. Néhány hónap múlva jött egy gúnyos privát üzenet, amelyben arról érdeklődött egy illető, hogy feltámadt-e már az öcsém. Azt hiszem, az fájt mind közül a legjobban.
2014. márc. 11. 20:59
 16/24 A kérdező kommentje:
utolsó, én is féltékeny típus vagyok.. :D általában alaptalanul .. de ez más téma.. de ez durva amit az öcséddel kapcsolatban írtál.. az ilyenek nem is emberek...
2014. márc. 11. 21:55
 17/24 anonim ***** válasza:
89%
Semmi gond a koroddal. Ezt az abortusz ellenességet megnem értem. Mármint hiába van valaki ellene ugyse ő dönt meg eleve a kérdés feltevőjét se értem. Mi a célja? Eldöntötte mit tesz vagy már meg is tette. Ezen nincs mit kérdezni vagy kommentelni. Ha meg gondolkodik akkor a családjával bagy egyedül tegye ne vad idegen emberektől várjon döntést akik ki tudja hány évesek milyen emberek stb..
2014. márc. 11. 22:09
 18/24 anonim ***** válasza:
Belinkelnéd kérlek a kérdésed, amire olyan bunkó válzsokat kaptál? Érdekelne. :)
2014. márc. 12. 08:20
 19/24 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem te csak szimplán nem bírod a kritikát :) Meg neked semmi nem jó, egyetlen véleménnyel sem tudsz azonosulni, vagy legalább megérteni. El kéne fogadni felnőtt fejjel, hogy van, aki ellenzi az abortuszt és van, aki meg nem hisz abban, hogy egy 21 éves nő megérett a gyerekvállalásra. Nem értem, mi ezzel a probléma. Hogy valaki hogy adja elő magát, az őt minősíti, ahogy téged is a "gyökerezés". Miért kell gyökérnek titulálni bárkit is? Csak mert nem tetszik a stílusa, vagy a véleménye? Talán tényleg fel kéne nőnöd, meg túl kéne lépned azon, hogy a GYK-n júj, valaki csúnyán szólt. Jaj, Istenem, most mi lesz?? -.-
2014. márc. 12. 13:13
 20/24 anonim ***** válasza:
79%

# 19/19

Teljesen egyetértek veled, kétszer is felpontoználak ha lehetne.

2014. márc. 12. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!