Miért van itt ennyi gyökér ember?
Figyelt kérdés
Szánalmas,hogy ezt a kategóriát olyanok olvasgatják,akik full abortusz-ellenesek olvassák, és ha akár egy fiatal lány, vagy idősebb nő írja,hogy elvetette/el akarja vetetni az embrióját,akkor mindenki rátámad, hogy ne tegye, bűn, megbánja, stb..., de én meg le vagyok szólva , hogy 21 évesen hogy az istenbe mertem , hogy volt pofám bevállalni a gyereket? Ilyenkor hol vannak a nagy abortusz-ellenesek hm?2014. márc. 11. 18:57
1/24 anonim válasza:
Miért teszi fel hetente legalább egyszer ennyi gyökér ember ugyanezt a kérdést??
2/24 anonim válasza:
Ez egy annyira elcsépelt és általánosan unalmas kérdés :(
3/24 A kérdező kommentje:
csak nem értem miért vagyok lehurrogva.. úgy látszik akármit tesz az ember , semmi se jó :)
2014. márc. 11. 19:01
4/24 anonim válasza:
Miért nem ezeket olvasgatod? Már annyira unalmas.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
5/24 anonim válasza:
Nézd, ez nagyon egyszerű. Ha zavar valami, akkor ne látogasd ezt az oldalt, a gyökér emberek miatt. Akkor menj át egy olyan fórumra, ahol névvel (nicknévvel) kötelező részt venni a társalgásban, ott kevésbé bunkók az emberek. Tapasztalatból mondom. Pld. nlcafe.hu Kiközösíti a társaság a bunkókat.
6/24 anonim válasza:
Konkrétan melyik kérdés húzott fel ennyire?
7/24 A kérdező kommentje:
amit a 4-es kommentelő belinkelt, bár nem csak azok, hanem több is, hogy tényleg nem értem hogy miért van ez, hogyha azt írják el akarják vetetni akkor szidják, de mikor én teszek fel kérdést, és megtudják hogy 21 évesen mindjárt szülök, akkor le vagyok alázva a sárga földig, és ez bosszantó.. most akkor bármit tesz az ember az rossz???
2014. márc. 11. 19:17
8/24 anonim válasza:
Mert a gyereket megcsinálni nem kellene, az a megoldásnem az abortusz. Persze tudjuk mindenkinek védekezés mellett lett.
9/24 anonim válasza:
Off: BA kommentjeit szoktam néha olvasni, ahol ugye kötelező nick névvel írni. Na,annyi bunkó jesszus.... Erről ennyit,nem a névtelenség tesz vkit bunkóvá.
On: Nem tom... :( És az a szomorú, h egyesek milyen stílusban nyomják. És nekik van gyerekük. Szépet tanul anyutól, mondhatom.
Egyébként meg mindig van, aki betámad. Nagyon ritka neten az, aki normálisan képes elmondani a véleményét sajnos.
Engem az akaszt ki, h a normális válasznak / kérdésnek is nekiesnek. Bunkón.
10/24 anonim válasza:
Miért érdekel mások véleménye?! Ne tegyél fel kérdést, és senki nem fog leszólni. Ha úgy gondolod, jól döntöttél, akkor minek hergelnéd magad olyan válaszokkal, amik ellenkeznek a Te nézeteiddel, ha ez egyszer téged idegesít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!