Hogy zajlik a méhen kívüli terhesség megszakítása? (főként Szeged)
Tavaly délután 4-kor került sor sürgősségi műtétre. 40-50 perc közötti volt. Másnap reggel 9-kor küldtek haza. Bár menni alig tudtam, de azért csak jobb volt itthon.
3 kis lyuk és egy vágás ami nekem volt. Előtte mivel sürgősségi volt, annyit csináltak, hogy a borotvát végighúzták a hasamon. Szerencsére én előtte nem ettem, valamiért érezhettem hogy baj lesz. Egyébként azt mondták előző nap vérvétel stb. Másnap éhgyomorra kell bemenni.
Nekem ezek kimaradtak.
Utána való héten kellett varratszedésre visszamenni. 6 hét múlva újra kontroll.
Első voltam.
Méhen kívülid van valószínű? Miért kérdezed? Vagy valaki másnak? Ki az orvos?
Most olvasom újra a kérdésed. Lelkileg nekem sok idő kellett, de a munkába temetkeztem. Viszont ott van a dologban, hogy megmentették az életemet.
Fizikailag nekem nagyon sokáig fájt. Gondolom közrejátszott az , hogy azonnal vágni kellett, azt sem tudták hol szakadt ki a petevezető, csak a sok vért látták. Akikkel akkoriban beszéltem és előírt műtétre mentek, mindenki hamarabb gyógyult. Nekem még 3 hét után is fájt minden lépés. De ezt a gyors beavatkozásnak próbálom betudni.
köszönöm a részletes válaszokat.
Mára derült ki biztosra, hogy a húgomnak méhen kívüli a terhessége, holnap műtik.
nem gondoltam volna, hogy ilyen fájdalmas és bonyolult a beavatkozás. na és a felépülés...:/ sajnálom, hogy át kellett élnetek! gratulálok a babához :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!