Szegedi klinikán szülésznőt keresek! És információkat a szülészertől-szülésznőkről!?
Szia!
Én Aug-ban szültem Szegeden! Nem volt fogadott szülésznőm, csak orvosom, viszont nagyon megvoltam elégedve Tóth Erzsébettel!
Ő az osztályvezető szülésznő a klinikán. Szinte végig velem volt, amíg oda ért anyukám(ő jött be hozzám a szüléshez), mindent elmondott. Közel 12 órát vajúdtam, végig segítőkész volt, utána vittek császározni...
Szia
Nekem se fogadott dokim se fogadott szülésznőm nem volt, de le a kalappal mindkettő előtt. Én nagyon tudom ajánlani Deákné Inci nénit, de sok más kedves szülésznő is van :)
Köszönöm szépen az eddigieket, bár azóta sajnos megtudtam, hogy akinek nincs fogadott orvosa, annak nem lehet fogadott szülésznője! 8-(((
Bár a klinikán való szülés - és utána a kórházi időszak milyensége az érdekelne, hogy ki mit tapasztalt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!