Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Az abortusz tönkreteheti a...

Az abortusz tönkreteheti a kapcsolatunkat?

Figyelt kérdés
Én 21 éves vagyok, a barátom 27 és védekezés mellett estem teherbe. Még csak most fogom 1 év múlva befejezni az egyetemet és még egyáltalán nem állok készen egy babára, még az egyetemmel is csúsznék, dolgozni szeretnék még gyerek előtt és korainak is tartom, nem vagyok még elég érett az anyaságra. Barátom dolgozik, ő azt mondta, az én döntésem, ő se akart ilyen hamar gyereket, de ő nem bánná, ha megtartanánk. Én nem akarom megtartani, abortusz lesz, ő ezt elfogadta, de félek, hogy a későbbiekben már nem lesz olyan a kapcsolatunk, mint régen. Általában túlélik a kapcsolatok az abortuszt?
2014. febr. 25. 12:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

21 éves voltam én is, mikor teherbe estem. Sem az anyagi helyzetünk, sem semmi más nem tette lehetővé, hogy megtartsuk. Én nem álltam készen arra, hogy anya legyek, párommal fél éve voltunk együtt, szülőkre nem számíthattunk, én akkor kezdtem az egyetemet.

Megbeszéltük, hogy nem tartjuk meg. Őt is ugyan úgy megviselte érzelmileg mint engem, kellett pár hónap míg kihevertünk, de azáltal, hogy egymást támogattuk a bajban, így megerősödtünk.

Szerintem ez akkor teszi tönkre a kapcsolatot, ha az egyik fél minden áron abortuszt akar, a másik fél meg pont ugyan ennyire szeretné megtartani.

2014. febr. 25. 18:43
 12/14 anonim ***** válasza:

Nálunk is elég nehéz idősyak volt ay abortusz utáni, de végülis túléltük. Mi mindketten abot akartunk, szóval nem is volt kérdés. Lelkileg túlélni elég nehéz volt, de összetartottunk, ott volt nekem a vőlegányem végig. Szóval ez a nehéz időszak megerúsítette végül a kapcsolatunkat, a serelmünk olyan erős, mint még soha.

Viszont ez csak egy példa, sok kapcsolat tönkremegy bele. De úgymond jó mérce egy ilyen tragédia. Nekünk apósunk mondta: gyerekek, ha ezt túlélitek együtt, akkor ti tényleg nagon szeretitek egymást.

És igaza lett. Szóval ha ezt túlálitek, akkor egymásnak vagytok teremtve, egyébként meg máson is tönkre tudna menni szerintem. Kitartást! :)

2014. febr. 26. 07:46
 13/14 anonim ***** válasza:
Nagyon normális fickó lehet a barátod ha ezt mondta! Biztos vagyok benne, hogy ki fog tartani melletted!
2014. márc. 5. 09:34
 14/14 anonim ***** válasza:
Na mi történt? volt műtét vagy megtartottátok? érdekel mi lett veled :) Üdv.: az egyik válaszoló.
2014. szept. 19. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!