Az abortusz tönkreteheti a kapcsolatunkat?
21 éves voltam én is, mikor teherbe estem. Sem az anyagi helyzetünk, sem semmi más nem tette lehetővé, hogy megtartsuk. Én nem álltam készen arra, hogy anya legyek, párommal fél éve voltunk együtt, szülőkre nem számíthattunk, én akkor kezdtem az egyetemet.
Megbeszéltük, hogy nem tartjuk meg. Őt is ugyan úgy megviselte érzelmileg mint engem, kellett pár hónap míg kihevertünk, de azáltal, hogy egymást támogattuk a bajban, így megerősödtünk.
Szerintem ez akkor teszi tönkre a kapcsolatot, ha az egyik fél minden áron abortuszt akar, a másik fél meg pont ugyan ennyire szeretné megtartani.
Nálunk is elég nehéz idősyak volt ay abortusz utáni, de végülis túléltük. Mi mindketten abot akartunk, szóval nem is volt kérdés. Lelkileg túlélni elég nehéz volt, de összetartottunk, ott volt nekem a vőlegányem végig. Szóval ez a nehéz időszak megerúsítette végül a kapcsolatunkat, a serelmünk olyan erős, mint még soha.
Viszont ez csak egy példa, sok kapcsolat tönkremegy bele. De úgymond jó mérce egy ilyen tragédia. Nekünk apósunk mondta: gyerekek, ha ezt túlélitek együtt, akkor ti tényleg nagon szeretitek egymást.
És igaza lett. Szóval ha ezt túlálitek, akkor egymásnak vagytok teremtve, egyébként meg máson is tönkre tudna menni szerintem. Kitartást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!