Abortusz után terhesség?
Abortusz után 2 hétig volt a tisztulási vérzésem. Az orvos 2 hét szex tilalmat mondott. Le is feküdtünk a párommal és megszakítást használtunk. Lehetséges hogy teherbe estem ? Nagy félek mert még fiatal vagyok és az elsőt azért vetettem el de ha az lennék 100 százalék hogy megtartanám :)
most volt abortuszod, 2 hétig szextilalom, de ti lefeküdtetek..csak megszakitással védekeztetek. mond TE NORMÁLIS vagy???? ennyi tanulságot sikerült levonnod az abortusz után??? elvetetted, mert fiatal vagy. valoszinüleg MÉG MOST IS az vagy...vigyorogva irod, hogy most meg megtartanád. elmebeteg.
Ne haragudj, hogy ezt írom, de leírom - totál hülyék vagytok.
Anno, 10 éve volt egy abortuszom, mert rosszul védekeztünk, és terhes lettem. Totál a padlóra kerültem tőle, pszichológushoz jártam, aztán sikerült érettebb megküzdési stratégiákkal továbbmennem, hála Istennek ma már van egy 2 éves kicsi lányunk.
De azután a műtét után soha, de soha a büdös életben nem tettem ki magam annak a lehetőségnek, hogy ilyen döntést kelljen meghoznom (fogamzásgátló mellett még óvszerrel is védekeztünk, a férjem orvos, neki elmondtam, hogy rettegek attól, hogy még egyszer ilyen helyzetbe kerüljek, ő pedig elmondta, hogy akkor még a fogamzásgátló mellett is használjunk gumit, mert az sem 100). A megszakítás nem védekezés, és nem hiszem el, hogy egy hónap alatt megváltozott az életed, és hirtelen már be tudsz vállalni egy gyermeket. VÉDEKEZZETEK, normálisan, mert ez így bazinagy felelőtlenség. Hat hétig egyébként művi terhességmegszakítás után a potenciálisan nagyobb fertőzésveszély miatt óvszerrel kell védekezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!