Abortusz után terhesség?

Figyelt kérdés
Abortusz után mikor van peteérés? Ha még nem jött meg a menstruáció akkor teherbe lehet esni?
2014. febr. 7. 15:12
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nagyon megviselt a dolog és én hülye fejjel belementem a megszakításba. Igen nagyon megbántam és az embernek egy hónap alatt is megtud változni a véleménye hogy mit akar.
2014. febr. 7. 15:29
 12/22 anonim ***** válasza:
94%
Egy nap hányszor kérdezed meg ugyanazt???? Tegnap is leírták mekkora egy idióta vagy, mert a MEGSZAKÍTÁS NEM VÉDEKEZÉS!!!!!!!!!!!! És igen, így is lehetsz terhes, észkombájn!
2014. febr. 7. 15:31
 13/22 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2014. febr. 7. 15:32
 14/22 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező figyelj alaposan: Az a férfi, aki mellett abortuszra kényszerülsz és le fektet 2 héttel a művi megszakítás után, na tudod annak ne szülj gyereket! Mert felelőtlen és nem tisztel se téged, se a tested. Úgy ahogy Te sem tiszteled az életet és saját magadat sem!!!
2014. febr. 7. 15:33
 15/22 anonim ***** válasza:
91%
Téged sem értelek, de a párodat egyáltalán nem. Te is felelőtlen voltál (kétszer is...), de a másodikat tudjuk be annak, hogy padlóra kerültél az abortusz miatt, ezért talán lelkileg padlón vagy, könnyebben befolyásolható vagy a hülyeségekre, pláne, hogy talán a párod szeretete(?) tarja benned a lelket. De a párod??? 2 héttel abortusz után csak azt nézi, hogy ő gumi nélkül jól kiélhesse magát...Basszus, legyen eszed! Eleve nem tisztel, és semmibe vesz! Ha a mostanit megúszod, legyen eszed! A megszakítás NEM védekezés! A naptári számolgatás sem. Gumi, vagy valami hormonális fogamzásgátlás kötelező! És a gumit is rendesen ellenőrizzétek le mindig!
2014. febr. 7. 15:48
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
az abortusz után legalább 3 hónap várakozást javasolnak, h a szervezet helyreálljon ahhoz h normálisan fel tudjon készülni az újabb terhességre... nagy felelőtlenség amit teszel/tettél... miben változott meg ennyire a véleményed, h ezt a babát megtartanád..? És mi van akkor, ha a terhesség 10. hetében rájössz, h neked mégsem erre van szükséged.... ? Akkor újra abortusz? Vagy a szülés után x hónappal, mert szar az éjszakázás, pelenkázás, nem olyan az élet mint előtte.. nincs szex 6 hétig, mert vérzel folyamatosan és örülsz ha kettőig tudsz számolni a fáradtságtól? Ilyen felelőtlen gondolkodás mellett te még nem állsz készen egy gyerekre! Nem annyiból áll a gyereknevelés, h babázunk és mikor uncsi, félretesszük, elvan magától... Válj felnőtté a feladathoz.... hajrá..
2014. febr. 7. 15:52
 17/22 anonim ***** válasza:
2014. febr. 7. 15:54
 18/22 anonim ***** válasza:
61%
Komolyan, ha nem a saját szememmel látnám nem hinném el, hogy van ilyen.....agyatlan
2014. febr. 11. 13:39
 19/22 anonim ***** válasza:
71%

Ne agyatlanozzátok le. Igen felelőtlen volt, felelőtlenül ment abortuszra, de megbánta! Máris kevésbé agyatlan sokaknál.

Kedves Kérdező! Kár, hogy a saját keserves példád változtatta meg a véleményed a kérdésről! De hidd el, az nem megoldás, ha most rögtön teherbe esel. Ez is egy feldolgozási folyamat, a bűntudatod próbálnád meg így enyhíteni, de ez most nem megoldás.

Rakd helyre magadban a dolgokat, hagyj időt magatoknak, ne akarj direkt teherbeesni. És persze óvatlan se legyél, védekezzetek rendesen!

Eljön majd az ideje az újabb terhességnek, ne siettesd!

2014. febr. 13. 18:05
 20/22 Norika2 válasza:
47%
Jó nekem muszáj volt elvetettenem mert egészségügyi kockázata van ha megtartanám de 4 hét már elmúlt én is a 3 hétbe megszakítással voltam valakivel, de szerrintem nem lehetek terhes akkor azt éreztem hogy görcsöl a hasam meg feszül a mellem amikor terhes voltam és most nem érzem azt. Lehet ha neked se jön meg adnak peteérést elősegítő gyógyszert.
2015. aug. 12. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!