Az abortuszosokat nem zavarja, hogy saját testükben hal meg a gyerekük?
Figyelt kérdés
2014. febr. 4. 09:37
21/62 anonim válasza:
Egy szegénységben élő, illetve abban felnövő gyerekről pedig nem biztos hogy el kéne dönteni helyette, hogy akar-e élni, avagy nem. Ilyen alapon, ha találkozunk az utcán, és én meglátom rajtad hogy véletlenül szar napod van, vagy problémáid vannak és szenvedsz, s ezért én úgy gondolom hogy neked egy nagyon nyomorult életed van biztos, úgyhogy inkább letépem a fejed egy kapmpóval... Ez a normális gondolkodás, nem!?
22/62 anonim válasza:
Olvass utána annak a jó kis nőgyógyásznak! Az kb. mindent abortált, amivel hozzáfordultak, nem volt ott semmi olyasmi mint itt, hogy a 12. hétig. Ő még a terhesség késői szakaszában is abortált magzatokat! Nem azzal kéne az abortuszt bemutatni, amit ő csinál, mert marhára nem arról szól!
23/62 anonim válasza:
Szerintem valódi nyomorban meg nem az él, akinek nincs több ruhája, vagy nem jut mindig enni, hanem az, aki támogatandónak tartja az abortuszt pl kényelmi megfontolások alapján. Mondom ezt úgy, hogy nekem is volt úgy, hogy 1-2 hordható nagrágom volt összesen gyerekkoromban, és azóta is hogy nem volt mit ennem, és nem tudtam teljes bizonyossággal, hogy meddig tart az az állapot. De ne mondjuk már azt, hogy ma Magyarországon egy gyereknek éhen kell halnia. Még legrosszabb esetre is van más út.
24/62 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy ha az az orvos, -aki a Néma sikoly c. filmben közreműködik - egy utolsó tróger senkiázi lenne is, aki még a diplomáját is lopta, vagy 2 pálcából lőtte, az, hogy egy élő emberi lényből, egy nem élő emberi lényt csinálsz, az akkor is gyilkosság marad.
25/62 anonim válasza:
Hátha neked ez a mániád akkor ess teherbe évente, hogy belőled újjá születhessenek az "elveszett lelkek". Hátha az majd jót tesz neked. Biztos nem lesz semmi baj, mert ha a jó isten ad báránykát, akkor legelőt is majd neked hozzá.
26/62 anonim válasza:
hagyjátok már ezt a néma sikoly című filmet.az csak egy ab ellenes "reklám"! a 4estől kérdezem, hogy a kedves kolleganőd miért nem képes védekezni????????
27/62 anonim válasza:
4-es vagyok.Azt mondja, hogy a f.gatlotol hizik, a gumit meg a pasija nem szereti.4 evig dolgoztunk együtt, de minden evben egyszer abortuszra ment.Mielött együtt dolgoztunk volna, ugy hallottam, hogy többször is volt :/Tehät itt nem csak 4 gyerekröl van szo.
28/62 A kérdező kommentje:
Ritka undorító az ilyen nő. Nem is mondom mit csinálnák vele...
2014. febr. 5. 18:07
29/62 anonim válasza:
Amugy tenyleg szanalmas ez a Nema Sikolyozas.
Mindenki ezzel jön.
30/62 Tom Benko válasza:
Na, akkor itt egy probléma antiabortistáknak:
Juliska terhes, a 3. hónapban van. Ekkor kiderül, hogy petefészekrákja van. 90% eséllyel meg lehet menteni radioterápiával, de ebbe a magzat belehal. Ha nem kezelik, 6 hónapon belül 90% eséllyel meghal. Nos, mit választotok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!