Olyan lelkifurdalásom van, amikor elvan a saját kis ágyában, vagy játszik a szőnyegen, és nem igényel engem, és én mást csinálok. Más is van így?
Átérzem, az én kisebbikem is nagyon jól elvolt magában, nekem meg lelkifurdalásom volt, hogy így "elhanyagolom", főleg, hogy a nagyobbik meg nagyon anyás volt, vele sokkal többet foglalkoztam, mert kikövetelte. :)
Gondolj arra - én is mindig ezt mondtam magamnak -, hogy most még sokat alszik, de ez nagyon rövid időn belül változni fog. Ha most azt szokja meg, hogy Anya állandóan szórakoztatja, akkor fél éves korában már moccanni sem fogsz tudni mellőle. És ezzel természetesen nem azt akarom mondani, hogy sírással trenírozzuk "önállóságra" a gyereket, de ha ez magától is ilyen szépen megy neki, akkor magaddal és vele is kitolsz, ha erről leszoktatod.
Örűlj neki! Majd vissza sírós ezt még:)
7 hónapos a fiam, felállt, s mindig állni akar, de 1-2 perc után elesik, s mindig ott kell állni mögötte, mert beveri a fejét.
Ha elviszem onnét vissza mászik, megint feláll.
Nagyon unalmas, s a nagy is elvárná hogy vele is játszak, na meg ott a házimunka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!